Fem detaillejemål udlejes: Nyt liv i gammel in­du­stri­byg­ning skal styrke Københavns nye levende bydel

  • Detail
  • DetailFokus
  • København

I Københavns nye, levende bydel Frederiks Brygge i Sydhavnen, tæt på byens pulserende liv og endnu tættere på vandet, er der åbnet op for udlejningen af fem detaillejemål. Lejemålene er på mellem 119-338 m² og egner sig til alt fra café og restaurant til butik eller cykelhandler. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle udlejningen af de­tail­le­je­må­le­ne for DEAS.

Frederiks Brygge har udviklet sig til at være et populært boligområde i den sydlige del af Københavns Havn. Før i tiden havde den store stålgrossist Lemvigh-Müller hovedkontor og lager i området, men det er blevet erstattet af 1.300 boliger og folk i alle aldre, som er med til at skabe en levende bydel. DEAS udlejer fem detaillejemål i den gamle pladehal, som, ifølge Kasper Bagger Clausen, Asset Manager hos DEAS, skal være med til at give området et yderligere løft:  

”Vi vil gerne have pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de forretninger, som kan bidrage positivt til området og styrke udbuddet af kva­li­tets­for­ret­nin­ger, både for de mange beboere, men også for besøgende i området. Kvaliteten kan også afspejles i de lejere, som allerede har åbnet en butik eller spisested i området, bl.a. Supermarco med lækre italienske specialiteter og en lækker sus­hi­re­stau­rant med udsigt udover vandet.”

”De fem detaillejemål ligger i den gamle pladehal i smørhullet af Frederiks Brygge. Nogle af de­tail­le­je­må­le­ne har udgang og udsigt til havnefronten, som er blevet samlingspunkt for hele området. Selve ejendommen er blevet totalrenoveret med respekt for ejendommens fortid som in­du­stri­byg­ning. Facaderne har et industrielt look med synlig be­ton­kon­struk­tion, røde teglsten og store småprossede, men energivenlige glas.”

Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
I foråret åbnede Joe & The Juice i den gamle pladehal, og nu har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået til opgave at finde fem nye naboer til ju­i­ce­for­ret­nin­gen. Thomas Riis, EDC Erhverv Poul Erik Bech, fortæller:

”De fem detaillejemål spænder fra 119 m² til 338 m², så der er både mulighed for at etablere en lille café eller en større detailbutik. Der er højt til loftet, et godt lysindfald og et fælles gangareal med toiletter og per­so­na­leom­klæd­ning. Tre af lejemålene har udgang ud mod havnefronten, hvor der er god mulighed for at etablere et udendørs ser­ve­rings­om­rå­de.”

”På den anden side af den gamle pladehal ud mod Pladehals Allé er der lettere adgang for trafikanter, og her er yderligere to lejemål. Her ville det være mere oplagt at åbne noget mere ser­vi­ce­o­ri­en­te­ret erhverv, som butik eller måske en cykelhandler. Så der er forskellige muligheder for de­tail­virk­som­he­der.”

Område med stort potentiale
Byggerod er fortid på Frederiks Brygge og området summer af liv med folk i alle aldre, der cykler til og fra arbejde eller går tur med hunden. I løbet af 2024 åbner den nye metrolinje til Ny Ellebjerg med stop på Enghave Brygge, hvorfra du kan komme til og fra København Hovedbanegård på 5 minutter.

”Selve området omkring Frederiks Brygge med Enghave Brygge, Teglholmen og Sluseholmen som de største trækplastre har været inde i en rivende udvikling over de sidste par år. Det forventes, at be­folk­nings­ud­vik­lin­gen vil blive ved med at stige over de næste år, så det er et område med et stort potentiale, både nu og i fremtiden. Så går du med drømmen om at åbne detailbutik i et område med stort potentiale, så er der god mulighed for netop det, så der kan komme endnu mere liv i det allerede levende område i Sydhavnen.”

I øvrigt har EDC Projekt Poul Erik Bech formidlet udlejningen af mange af boligerne på Teglholmen og Sluseholmen og bistår også med genudlejningen af over 1.000 boliger i de tidligere in­du­stri­om­rå­der.

Hvis du vil opdateres på detailmarkedet, så tilmeld dig og læs seneste udgave af Detail Fokus, hvor du får de seneste nyheder, tal og tendenser.

Læs mere om lejemålene

5 ledige detaillejemål til butik, café eller take-away i nyopført bebyggelse

Klik her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Riis

Ejendomsmægler og valuar, MRICS, MDE

tri@edc.dk22 49 69 3758 58 87 52EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel