Fem detaillejemål udlejes: Nyt liv i gammel in­du­stri­byg­ning skal styrke Københavns nye levende bydel

  • Detail
  • DetailFokus
  • København

I Københavns nye, levende bydel Frederiks Brygge i Sydhavnen, tæt på byens pulserende liv og endnu tættere på vandet, er der åbnet op for udlejningen af fem detaillejemål. Lejemålene er på mellem 119-338 m² og egner sig til alt fra café og restaurant til butik eller cykelhandler. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle udlejningen af de­tail­le­je­må­le­ne for DEAS.

Frederiks Brygge har udviklet sig til at være et populært boligområde i den sydlige del af Københavns Havn. Før i tiden havde den store stålgrossist Lemvigh-Müller hovedkontor og lager i området, men det er blevet erstattet af 1.300 boliger og folk i alle aldre, som er med til at skabe en levende bydel. DEAS udlejer fem detaillejemål i den gamle pladehal, som, ifølge Kasper Bagger Clausen, Asset Manager hos DEAS, skal være med til at give området et yderligere løft:  

”Vi vil gerne have pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de forretninger, som kan bidrage positivt til området og styrke udbuddet af kva­li­tets­for­ret­nin­ger, både for de mange beboere, men også for besøgende i området. Kvaliteten kan også afspejles i de lejere, som allerede har åbnet en butik eller spisested i området, bl.a. Supermarco med lækre italienske specialiteter og en lækker sus­hi­re­stau­rant med udsigt udover vandet.”

”De fem detaillejemål ligger i den gamle pladehal i smørhullet af Frederiks Brygge. Nogle af de­tail­le­je­må­le­ne har udgang og udsigt til havnefronten, som er blevet samlingspunkt for hele området. Selve ejendommen er blevet totalrenoveret med respekt for ejendommens fortid som in­du­stri­byg­ning. Facaderne har et industrielt look med synlig be­ton­kon­struk­tion, røde teglsten og store småprossede, men energivenlige glas.”

Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
I foråret åbnede Joe & The Juice i den gamle pladehal, og nu har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået til opgave at finde fem nye naboer til ju­i­ce­for­ret­nin­gen. Thomas Riis, EDC Erhverv Poul Erik Bech, fortæller:

”De fem detaillejemål spænder fra 119 m² til 338 m², så der er både mulighed for at etablere en lille café eller en større detailbutik. Der er højt til loftet, et godt lysindfald og et fælles gangareal med toiletter og per­so­na­leom­klæd­ning. Tre af lejemålene har udgang ud mod havnefronten, hvor der er god mulighed for at etablere et udendørs ser­ve­rings­om­rå­de.”

”På den anden side af den gamle pladehal ud mod Pladehals Allé er der lettere adgang for trafikanter, og her er yderligere to lejemål. Her ville det være mere oplagt at åbne noget mere ser­vi­ce­o­ri­en­te­ret erhverv, som butik eller måske en cykelhandler. Så der er forskellige muligheder for de­tail­virk­som­he­der.”

Område med stort potentiale
Byggerod er fortid på Frederiks Brygge og området summer af liv med folk i alle aldre, der cykler til og fra arbejde eller går tur med hunden. I løbet af 2024 åbner den nye metrolinje til Ny Ellebjerg med stop på Enghave Brygge, hvorfra du kan komme til og fra København Hovedbanegård på 5 minutter.

”Selve området omkring Frederiks Brygge med Enghave Brygge, Teglholmen og Sluseholmen som de største trækplastre har været inde i en rivende udvikling over de sidste par år. Det forventes, at be­folk­nings­ud­vik­lin­gen vil blive ved med at stige over de næste år, så det er et område med et stort potentiale, både nu og i fremtiden. Så går du med drømmen om at åbne detailbutik i et område med stort potentiale, så er der god mulighed for netop det, så der kan komme endnu mere liv i det allerede levende område i Sydhavnen.”

I øvrigt har EDC Projekt Poul Erik Bech formidlet udlejningen af mange af boligerne på Teglholmen og Sluseholmen og bistår også med genudlejningen af over 1.000 boliger i de tidligere in­du­stri­om­rå­der.

Hvis du vil opdateres på detailmarkedet, så tilmeld dig og læs seneste udgave af Detail Fokus, hvor du får de seneste nyheder, tal og tendenser.

Læs mere om lejemålene

5 ledige detaillejemål til butik, café eller take-away i nyopført bebyggelse

Klik her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Riis

Ejendomsmægler og valuar, MRICS, MDE

tri@edc.dk22 49 69 3758 58 87 52EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

Alsidig in­ve­ste­rings­ejen­dom i Roskilde centrum til salg for knap 70 mio. kr.

En in­ve­ste­rings­ejen­dom midt på gågaden i Roskilde med aktivt byliv og stor menneskestrøm rummer både detail, kontor og beboelse og er netop sat til salg. Den samlede pris er knap 70 mio. kr., som indbefatter 2 be­bo­el­ses­en­he­der, 12 er­hverv­sen­he­der samt kælder og tagetage med et samlet etageareal på 5.145 m². EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde skal formidle salget af den alsidige in­ve­ste­rings­ejen­dom på vegne af Velliv, der er en af Danmarks største pen­sions­sel­ska­ber.

  • Investering
  • Roskilde
Læs artikel

209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
Læs artikel

Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
Læs artikel