Forbrugerne ønsker involvering, underholdning og afstresning: Perler & Pensler åbner i Hillerød med succes og planlægger flere kreative butikker

  • Hillerød
  • Detail
  • Kreative Caféer

Keramik- og smykke-caféen Pensler & Perler er åbnet med et nyt spændende koncept i Hillerød. Det kreative værksted og café tapper ind i en trend, hvor forbrugerne i højere grad søger involvering, underholdning og en pause fra hverdagens stress og jag. Udover kaffe, kage og kildevand kan de besøgende således lave deres egen keramik og smykker. EDC Erhverv Poul Erik Bech har udlejet den centralt beliggende butik i Slotsgade i Hillerød og skal finde flere butikker til Perler & Pensler.

I en ny café og kreativt værksted har Pensler & Perler netop åbnet en ny butik på 200 m2 på Slotsgade 50A, ST i Hillerød. De har allerede butik i Helsingør og har yderligere vækstplaner i en række andre byer. Ejer af Pensler & Perler, Louise Schak Dahl, siger:

”Jeg er egentlig ikke selv særlig kreativ, men det er heller ikke så vigtigt. Det var egentlig min datter som fik idéen til vores kreative caféer, som vi startede i Helsingør og nu altså lige har åbnet i Hillerød. I min verden er det vigtigste ikke lige præcis, hvad man er kreativ med. Det vigtigste er at skabe et hyggeligt og afslappende sted til nærvær og en ny måde at være sammen på. Her har vi så valgt, at de besøgende kan male og få brændt forskellige stykker keramik eller lave unikke smykker fra vores perlebar.”

”Vores fokus er altså på at udvikle et koncept om involvering, underholdning, hygge, nærhed og fællesskab, hvor unge som gamle kan være kreative, koble af til et fir­maar­ran­ge­ment eller med vennerne, og det er faktisk også mange, der kommer alene ind og maler, laver smykker og drikker en kop kaffe. Det er virkelig en trend i kølvandet på Corona, som vi tapper ind i, og interessen har været overvældende, så kunderne laver keramik, øreringe, armbånd, halskæder, ankelkæder, mavekæder m.m. i stor stil.”

Stor interesse og vækstplaner
I åb­nings­we­e­ken­den alene kom der 200 gæster, uden at Perler & Pensler reklamerede, og der var 500 der likede deres opslag på 12 timer, så der er en stor interesse. Louise Schak Dahl, siger:

”Det er dejligt, hvordan vi er blevet taget imod. Det giver mod på, at vi tør at satse, så vi kan vækste og skalere vores forretning til flere byer. Det har været en rigtig god oplevelse med Jacob Lunding fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har hjulpet med lokalet her i Hillerød, hvilket har forløbet meget fint og til­freds­stil­len­de. Han skal nu hjælpe med at finde nye butikker til os i en række andre byer, så vi glæder os til at fortsætte vores udvikling.”  

Trend om forkælelse og involvering
Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland siger: ”Det er et spændende koncept, som Pensler & Perler kommer med. Som ejen­doms­mæg­le­re ser vi pt rigtig mange butikker, der kredser om involvering, afstresning og personlig forkælelse. Om det så er spa, negle, skønhedssalon eller kreative ting med inddragelse af kunderne som forskellige former for smykker, madlavning, kaffebrygning eller flø­de­bol­le­kur­ser. Det er helt klart en trend, der er meget populær i øjeblikket, hvor kunderne søger noget andet med mindre fart over feltet.”

”Det er dejligt, at Pensler & Perler har haft sådan en god start med mange besøgende. Hillerød er da også inde i en meget positiv udvikling og be­folk­nings­til­væk­sten er stærkt stigende med en forventning på over 60.000 indbyggere inden 2030, så det er en attraktiv by at drive forretning i. Vi ønsker Pensler & Perler tillykke med de nye lokaler, og vi glæder os til at hjælpe dem med at finde egnede lokaler i en række andre byer herhjemme, hvor vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech er repræsenterede.”

Vil du vide mere om Detailmarkedet? Læs seneste udgave af Detail Fokus nu!

Læs Detail Fokus

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS

jal@edc.dk20 20 75 6558 58 78 54EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Sdr. Jernbanevej 18 D, 3400 Hillerød

342@edc.dk48 26 99 10

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel