EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Erhvervsmægler, Hillerød

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland – din lokalkendte erhvervsmægler med speciale i er­hverv­se­jen­dom­me i Nordsjælland.

Vi er et dynamisk erhvervsteam af er­hvervs­mæg­le­re med mange års erfaring inden for køb, salg, udlejning og vurdering af er­hverv­se­jen­dom­me i hele Nordsjælland, heriblandt Hillerød, Hørsholm, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Rungsted, Helsingør, Gilleleje, Hornbæk, Helsinge, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Stenløse, Farum, Værløse, Birkerød, Slangerup, Allerød, Fredensborg og Kvistgård.

Du finder os centralt i Hillerød på Sdr. Jernbanevej 18D, tæt på byens pulserende gadestrøg, Slotssøen og Hillerød Station. I er­hvervs­cen­te­ret Nordsjælland er vi et stærkt team af er­hvervs­mæg­le­re og sagsbehandlere, der alle bor og har arbejdet i Nordsjælland i en lang årrække. Det giver os en stor fordel, da vi har en lokal forankret viden om alt fra kundetyper og markedsforhold, til regler og vilkår i det nord­s­jæl­land­ske. Vi favner bredt og håndterer sager inden for industri, investering, detail, kontor, projekt- og ejen­doms­ud­vik­ling og ikke mindst bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me, hvor vi er eksperter på området. Leder du efter en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Hillerød? Er du på udkig efter et kontorlokale i Frederikssund?Eller søger du lagerejendom i Helsingør?

Vi bestræber os på altid at møde kunden i øjenhøjde og sikre rådgivning og service af høj kvalitet. Hertil har vi et godt Back Office, RICS-certificerede vur­de­rings­spe­ci­a­li­ster og et stort bagland af kompetente medarbejdere, hvis viden vi kan trække på. Netværk og støtte er essentielle nøgleord i vores daglige virke. Derfor er vi bl.a. sponsorer i Rungsted Ishockey og andre klubber, hvor vi kan bidrage med støtte og etablere og pleje et stærkt netværk, så vi konstant er velvidende om markedet, tendenser og interesser.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen.

Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland blev etableret i 2008. Siden da er aktiviteterne og bemandingen steget, og vi er i dag markedsledere på det nord­s­jæl­land­ske ejendomsmarked. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland
Sdr. Jernbanevej 18 D3400 Hillerød
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
30 91 07 96
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re