Fra tøven til salg på få måneder

  • Send-min-køber
  • Hvalsø

EDC Poul Erik Bech har for nylig introduceret det nye digitale værktøj Send-min-køber, som er en fuldautomatisk, digital mailservice. Værktøjet er henvendt til ejendomsejere, der overvejer at sælge deres ejendom, men af den ene eller anden årsag er til­ba­ge­hol­den­de. Med værktøjet kan man få et indblik i interessen for ens ejendom, inden man sætter den til salg. Værktøjet har allerede ført til flere salg, bl.a. en er­hverv­se­jen­dom på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø.

Den usikre mar­keds­si­tu­a­tion har ført til, at mange ejendomsejere har været til­ba­ge­hol­den­de over for at sætte deres ejendom til salg. En af dem er Bent Hansen, der ejede er­hverv­se­jen­dom­men på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø. Han siger:

“I starten af 90’erne begyndte jeg at investere i ejendomme som en si­de­be­skæf­ti­gel­se, og i 2002 købte jeg er­hverv­se­jen­dom­men i Hvalsø. Dengang var ejendommen meget misligholdt, men jeg har siden sat den i stand med gode lejemål, og der er et pænt afkast på den i dag.”

Send-min-køber førte til salg
Efter at have tilmeldt sig ’Send-min-køber’ tog han springet og satte sin er­hverv­se­jen­dom på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø til salg. Få måneder senere var underskriften på købsaftalen i hus.

“Det har længe været min plan at sælge mine ejendomme fra, inden jeg blev 80 år, og derfor havde jeg også denne til skuffesalg hos en anden erhvervsmægler for 5 år siden, men det blev ikke til noget dengang. Efter denne oplevelse har jeg været betænkelig ved, om det kunne lykkes i det nuværende marked,” siger Bent Hansen og fortsætter:

”Så da jeg læste om EDC’s tiltag ‘Send-min-køber’, tilmeldte jeg mig for at tjekke interessen for er­hverv­se­jen­dom­me af den type i området – og det så heldigvis meget positivt ud. Jeg fik flere mails med køberemner, og det gav noget tryghed, så jeg valgte at sætte til salg gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, og få måneder senere var den solgt. Det har været et rigtig godt forløb.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde stod for formidlingen af salget af Bent Hansens er­hverv­se­jen­dom. Om salgsforløbet siger Mikkel Valeur fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde:

“Bent Hansen fortalte, at det der fik ham til at sætte til salg var, at Send-min-køber gav ham en indikation af, om der i markedet var kunder, der kunne være interesseret i netop hans ejendom. Så det var med til at “give ham det sidste lille skub” for ellers havde han nok ikke sat til salg endnu. Det er et nyttigt værktøj til netop at give tryghed i de indledende faser. Det er meget velegnet for den ejendomsejer, som så småt er gået i gang med at overveje at sælge, og som gerne anonymt og uden at have kontakt til en mægler vil se om der er interesse for deres ejendom.”