Fremad­stormen­de Basic & More slår dørene op for ny større butik midt i Aarhus

Basic & More åbner ny butik i Aarhus den 11. maj
  • Detail
  • Aarhus

"Der manglede et sådant koncept i markedet. Et koncept der 'rydder op' i verden og tager afsæt i den overflod af producerede varer inden for bolig, isenkram og interiør," siger Rasmus Rask, skifter af Basic & More, og fortsætter:

"Butikken på Søndergade 5 i Aarhus var vores allerførste butik og dermed vores 'forsøgskanin'. Den oprindelige aftale lød på ét år, men vi endte med at blive der i halvandet år. Vi oplevede en overvældende interesse for vores nye koncept, og faktisk i sådan grad, at butikken på 140 m² ofte var fyldt til renden, så det faktisk skræmte vores kunder væk. Det ønsker vi selvfølgelig ikke, så derfor er vi rigtig glade for, at det lykkedes os at finde et flot stort lokale på Strøget i Aarhus."

Foruden butikken i Aarhus, har Basic & More seks butikker, bl.a. i København, Aalborg og Odense. Derudover har butikskæden netop indgået en aftale med Danske Shoppingcentre, som betyder at Basic & More åbner 13 nye butikker i løbet af de næste par år. Den første butik åbner i City2 i Taastrup den 25. maj.

Muligheder fremfor begrænsninger
"Det er jo ikke meningen, at vi skal redde verden, men vi bestræber os på at være gode mod miljøet. Derfor har vi også ganske få faste varer på hylderne. Størstedelen af vores varer er hjemkøbte "spildvarer", som ellers smidt ud. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger i det enkelte produkt, og gør vores allerbedste for at give vores kunder en god handel," fortæller Rasmus Rask.

Samme tilgang gjorde sig gældende, da Basic & More skulle finde deres nye butikslokale i Aarhus.

"Jeg har været med at opbygge butikker gennem mange år og har lært at se muligheder fremfor begrænsninger i butikslokaler. Det er ingen hemmelighed, at lokalet trængte til en kærlig hånd, men i stedet for at løbe skrigende bort, indgik vi en god dialog med udlejer og blev enige om, at hjørnebutikken skulle danne rammen for vores nye flotte butik i Aarhus," siger Rasmus Rask.

Trend på detailmarkedet
Basic & More har et bredt udvalg af varer på hylderne i deres butikker og på deres webshop med alt fra køkkengrej, boligartikler og mærkevarer til accessoires, make-up og egen­pro­du­ce­re­de produkter til selvforkælelse. Mange af de produktgrupper taler ind i en overordnet trend på detailmarkedet. Det fortæller Frank Heskjær, Head of Retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech:

"Vi oplever en stigende interesse for selvforkælelse og kreativitet på detailmarkedet i øjeblikket. Folk bruger flere penge på sig selv i form af oplevelser, sundhedsformål og ikke mindst selvforkælelse end tidligere. Selvforkælelse kan også være i form af at købe en ny køkkenmaskine eller forkæle sig selv med et sæt nye Royal Copenhagen tallerkner til billigere penge end normalt. Basic & More er et billigere alternativ, når man vil forkæle sig selv med mærkevarer, så på den måde passer deres koncept rigtig godt ind i den trend, vi oplever lige nu."

God vejledning
EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har formidlet lejekontrakten mellem udlejer og Basic & More.

"Selvom Frank Heskjær fra EDC Erhverv Poul Erik Bech var udlejers mand og selvfølgelig havde interesse i at udleje lokalet, så kom han med gode idéer og foreslog bl.a., at vi tog kælderen i brug, som vi også er endt med. Han satte et møde op mellem udlejer og os og har gennem hele processen bidraget med god og konstruktiv vejledning," siger Rasmus Rask.

Hos Frank Heskjær er der også glæde over aftalen: "Jeg er rigtig glad for at have fundet det nye butikslokale til Basic & More, som har taget aarhusianerne med storm. Placeringen fås ikke meget bedre i Aarhus. Hjørnet mellem Ryesgade og Sønder Allé er midt på Strøget og med facade ud mod begge veje, er de sikret mindst lige så god synlighed som tidligere. Tillykke til begge parter."

Frank Heskjær har tidligere formidlet udlejninger til store, kendte virksomheder centralt i Aarhus, som DitUr, Maria Black og Miele m.fl.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Alsidig in­ve­ste­rings­ejen­dom i Roskilde centrum til salg for knap 70 mio. kr.

En in­ve­ste­rings­ejen­dom midt på gågaden i Roskilde med aktivt byliv og stor menneskestrøm rummer både detail, kontor og beboelse og er netop sat til salg. Den samlede pris er knap 70 mio. kr., som indbefatter 2 be­bo­el­ses­en­he­der, 12 er­hverv­sen­he­der samt kælder og tagetage med et samlet etageareal på 5.145 m². EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde skal formidle salget af den alsidige in­ve­ste­rings­ejen­dom på vegne af Velliv, der er en af Danmarks største pen­sions­sel­ska­ber.

  • Investering
  • Roskilde
Læs artikel

209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
Læs artikel

Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
Læs artikel