GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring
  • Kontor
  • Odense

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

I 1967 blev GF Forsikring startet af et par lokale ildsjæle i Odense, der gik sammen om at forsikre hinanden og ville sikre gode forsikringer til rimelige priser, uden at aktionærer skulle skumme fløden. I dag holder det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab stadig til Odense, og sådan vil det formentlig være i mange år fremover. GF Forsikring har nemlig lige indgået en langvarig lejekontrakt med AP Ejendomme, så de kan flytte ind i et splinternyt kontor på 12.600 m² i Cortex Park. GF Forsikring, der forventer at flytte ind i det splinternye kontordomicil i 2026, ser frem til at flytte. GF Forsikring startede den indledende dialog med EDC Erhverv i Odense for et par år siden om, at selskabet ønskede at flytte. Derfor glæder det adm. Direktør, Mark Palmberg, at det hele nu er faldet på plads:

"Vi er meget glade for vores aftale med AP Ejendomme om vores fremtidige domicil. Det kommer til at gavne vores medarbejdere og i sidste ende vores medlemmer, at vi får nogle nye moderne omgivelser, der kan danne rammen om en god arbejdsplads. Vi er glade for, at vi fortsat kan blive i Odense, der er inde i en meget spændende og positiv udvikling. Med en placering tæt på motorvej og letbane får vi det optimale udgangspunkt for vores fortsatte udvikling. Vi ser frem til, at AP Ejendomme og Raundahl & Moesby kan gå i gang med at opføre ejendommen."

Bidrage til den grønne omstilling
Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, siger: "Vi lægger stor vægt på, at vores ejendomme skal bidrage mest muligt til den grønne omstilling inden for byggeriet. Det er også tilfældet med det kommende domicil, som vi stiler efter, bliver certificeret med DGNB Guld. Vi er naturligvis meget tilfredse med aftalen med GF Forsikring, som vi gennem hele forløbet har haft en god dialog med. Med aftalen på plads kan vi nu for alvor begynde at arbejde målrettet med at skabe de bedst mulige rammer for GF Forsikring."

Janus Westphal Hermansen, Pro­jek­t­ud­vik­lings­chef hos Raundahl & Moesby, siger: "Vi er rigtig glade for samarbejde med AP Ejendomme, GF Forsikring og at EDC Erhverv Poul Erik Bech kunne hjælpe os med at finde GF Forsikring som den kommende lejer. Vi har stort fokus på at skabe de mest værdiskabende pro­jekt­løs­nin­ger, og med det store fokus på bæredygtighed i byggebranchen, er det en opgave i vores ånd. Vi er blandt de første entreprenører i Danmark, der kan imødekomme de nye og skærpede krav, men vi tror det bliver den fremtidige standard inden for bæredygtigt byggeri. Vi glæder os til at komme i gang med at opføre det nye kontordomicil."

Netværk og mange års erfaring betaler sig
EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med at finde GF Forsikrings nye kontordomicil i H.C. Andersens fødeby. Lars Duus, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn, siger: "Vi blev kontaktet af GF Forsikring for et par år siden efterhånden, da de ønskede et nyt kontordomicil i Odense. Umiddelbart ikke verdens nemmeste opgave, da der ikke er mange kontorer i Odense, som lever op til deres behov ift. størrelse og lokation. Mine mange år i branchen har heldigvis givet mig et bredt netværk, og det ledte mig frem til Raundahl & Moesby, som stod og manglede en lejer til projektet i Cortex Park."

"Jeg har efterfølgende haft en god dialog med Raundahl & Moesby, der muligvis havde en køber til projektet, hvis vi kunne finde en lejer, så i sidste ende faldt det hele i hak til stor tilfredshed for alle parter. Det er altid dejligt, når man kan matche de rigtige kunder, så alle får glæde af aftalen. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe Raundahl & Moesby med at finde GF Forsikring som lejer, og vi håber, at GF Forsikring bliver glade for deres nye kontordomicil i Cortex Park og får mange gode år der," siger Lars Duus.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

512@edc.dk58 58 82 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel