EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Odense C

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn - din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for køb, salg og vurdering af er­hverv­se­jen­dom­me i Odense og på Fyn.
Vi er et stærk team med solidt lokalkendskab og et landsdækkende netværk blandt ejen­doms­mar­ke­dets aktører. Med afsæt i vores beliggenhed på Vestre Stationsvej 25 i Odense centrum dækker vi hele Fyn, herunder Faaborg, Assens, Kerteminde og byerne Middelfart, Nyborg, Svendborg og Bogense. Vi bor sammen med bo­ligaf­de­lin­gen og LEA Ejen­doms­part­ner, og det betyder, at vi under samme tag er gearede til at tilbyde to­tal­hånd­te­ring af din ejendom.
Vi er din lokale sam­ar­bejds­part­ner, der kan hjælpe dig med alt fra at sælge din portefølje til at finde de perfekte lokaler til din virksomhed. Vi har i kraft af vores forskellige er­hvervs­bag­grun­de varetaget mange typer af opgaver, og det giver os et optimalt udgangspunkt for at håndtere komplekse projekter, hvor der skal findes nye løsninger.
Vi kan løse spe­ci­a­li­stop­ga­ver inden for alle ejen­doms­seg­men­ter.
Odense er en af Danmarks største vækstmotorer. De store investeringer i letbane og supersygehus påvirker markedet og har for alvor fået den fynske hovedstad på radaren hos investorer. Her giver det os en stor fordel både at være lokalt forankret og samtidigt være en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker og 19 erhvervscentre. Når du samarbejder med os, får du nemlig både glæde af din lokale erhvervsmægler og en mæglerindsats på landsplan. Ved hjælp af vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek matcher vi hver dag tusindvis af potentielle købere og lejere op mod vores kunders ejendomme.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?
Læs mere på www.poulerikbech.dk
EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi åbnede EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense i 2014, og på rekordtid voksede afdelingen. I takt med den store er­hvervs­mæs­si­ge udvikling i Odense har vi mandet op med eksperter inden for de forskellige ejen­doms­seg­men­ter. På den måde har vi hele tiden formået at imødekomme behovet på markedet, og derfor er det heller ikke uden grund, at EDC Erhverv nu er en af de førende er­hvervs­mæg­le­re i regionen.
Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Fyn ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Vestre Stationsvej 255000 Odense C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
32 34 75 84
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re