Harald Nyborg åbner ny butik i Frederikssund: Skaber værdi til ejendommen og til byen

Harald Nyborg åbner i Frederikssund
  • Detail
  • Frederikssund

Én af landets største detailkæder åbner meget snart ny butik i Frederikssund. Harald Nyborg har nemlig lejet sig ind på 2.150 m² i "Den gamle Kvickly" som ejendommen kaldes i lokale folkemunde. Med en placering centralt i Frederikssund ønsker Harald Nyborg at tilgodese kunderne i området, mens man også håber på, at deres ankomst vil skabe øget værdi for byen. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har formidlet udlejningen af detaillokalet.

En ny æra begynder på Fal­ken­borg­går­den 4 i Frederikssund, hvor alt­mu­lig­fol­kets favorit, Harald Nyborg, har lejet sig ind centralt i byen. Arne Gerlyng Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg, siger:

"Vi har undersøgt mulighederne for at etablere en butik i Frederikssund i en længere periode nu. Baseret på en større po­st­num­mer­un­der­sø­gel­se kan vi se stor værdi i at komme tæt på en markant kundegruppe i området. Så skal kunderne ikke køre så langt for at handle hos os. Vi er glade for, at der opstod en mulighed for at leje os ind på Fal­ken­borg­går­den 4 - også fordi, det er en lidt atypisk placering for os."

Han uddyber: "Normalt bygger vi en Harald Nyborg butik op på en bar grund lidt uden for centrum, men denne ejendom passer faktisk fint til vores behov. Nu får vi en lidt anderledes Harald Nyborg inde i byen og derfor ikke som boksbutik, som kunderne ellers har været vant til at se. Det er vi selvfølgelig spændte på, men vi ser et stort potentiale og ser frem til at kunne byde kunderne velkommen, når vi åbner dørene op i løbet af september. Indtil da undergår lokalet en mindre renovering og optimering."

En by i udvikling
I "Den gamle Kvickly" flytter Harald Nyborg ind som nabo til FitnessWorld i et område af Frederikssund, der er i rivende udvikling.

"Vi er meget tilfredse med at få Harald Nyborg ombord i ejendommen, hvor de passer rigtig godt ind i vores lejemix. Vi ville gerne have en lejer, der kunne trække nogle kunder til, og det ønske opfylder Harald Nyborg i høj grad. De skaber ikke alene værdi til ejendommen, men også til hele byen. Der sker i forvejen en masse i den centrale del af Frederikssund, hvor diverse udviklings- og boligprojekter skyder op, og tilkomsten af Harald Nyborg taler rigtig godt ind i denne positive udvikling," siger udlejer, Mads Søndergaard.

Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, har bistået udlejningen af ejendommen. Han siger: "Vi er meget glade for at have hjulpet kunden med en god udlejning af et særdeles attraktivt detaillokale centralt i Frederikssund. Der har historisk set været god trafik til ejendommen, og der foregår en masse by­ud­vik­lings­pro­jek­ter i området, som går hånd i hånd med den be­folk­nings­til­vækst, der forventes over de næste år. Dermed får lejemålet en fin synlighed - også forøget af placeringen tæt på tungt trafikerede veje. Vi håber at den nye lejer falder godt til i ejendommen og takker begge parter for et godt samarbejde og en til­freds­stil­len­de proces."

Et stærkt samarbejde
Mads Søndergaard siger: "Vi har haft et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech og ikke mindst med Jacob Lunding, der har været dybt professionel. Vi har skabt en relation, som vi meget gerne gør brug af igen til fremtidige samarbejder."

Arne Gerlyng Hansen siger: "Selvom EDC Erhverv Poul Erik Bech har været udlejers mand, så har vi haft et godt og smidigt forløb. De har svaret hurtigt og været et fint talerør for vores behov. Så det har været en til­freds­stil­len­de proces, som vi er glade for at få fuldbyrdet nu. Vi glæder os til at åbne i Frederikssund, en god handelsby, og ser frem til at møde kunderne.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS

jal@edc.dk20 20 75 6558 58 78 54EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Sdr. Jernbanevej 18 D, 3400 Hillerød

342@edc.dk48 26 99 10

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel