Kendt kontorbygning nedrevet og omdannet til knap 200 moderne boliger

  • Projekt
  • Glostrup

Det rådgivende ingeniørfirma Sweco (tidl. Carl Bro) har i mange år haft hovedsæde i Glostrup med Vestskoven som baghave. ATP Ejendomme har nedrevet de gamle kon­tor­byg­nin­ger og er ved at bygge et moderne boligbyggeri af høj kvalitet, som er præ­cer­ti­fi­ce­ret med DGNB-Guld. Carl Bro Haven, som projektet hedder, er opkaldt efter ingeniør-pionéren Carl Bro, og indeholder 198 nye lejeboliger på 2-5 værelser fra 54-142 m². EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fået til opgave at udleje boligerne, som står ind­flyt­nings­klar til sommer.

På Granskoven 8-10 ved Vestskoven i Glostrup fornyer og forgrønner ATP Ejendomme nu kon­tor­byg­nin­ger­ne, hvor Sweco/Carl Bro har haft til huse. Et splinternyt kva­li­tets­bo­lig­pro­jekt med en vision om at skabe et grønt familie- og børnevenligt miljø med fokus på natur og socialt samvær. Simone Dahl, Asset Manager i ATP Ejendomme, siger:

"Vi begyndte projektet for nogle år siden, hvor området var præget af Carl Bros ældre kon­tor­byg­nin­ger og en stor par­ke­rings­plads. Med den naturskønne beliggenhed mener vi, at området egner sig rigtig godt til boligområde. Derfor udvikler vi lige nu Carl Bro Haven ud til Hvissinge Torv med nye boliger i fire karréer, der omkranses af to gårdrum med god plads til træer, buske, leg og fæl­lesak­ti­vi­te­ter for beboerne - herunder findes tagterrasser, fælleshus og orangeri. Det hele kommer til at stå ind­flyt­nings­klar i sommeren 2024."

Hun fortsætter: "I ATP Ejendomme har vi stort fokus på bæredygtige principper og materialer, hvilket også er kernen i Carl Bro Haven. Projektet bliver bygget med kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, der sikrer et godt indeklima og lang holdbarhed. Vi har bl.a. valgt træ- og alu­mi­ni­ums­vin­du­er, der er lette at vedligeholde, og som kan holde langt ud i fremtiden, og der er også valgt trægulve med et tykt slidlag. Vi har desuden fokus på genanvendelse, så ved alle uden­dør­s­a­re­a­ler har vi bl.a. genanvendt mange materialer fra Carl Bros kontorbygning. Carl Bro var en ingeniør-pionér, og det har været oplagt og helt naturligt at opkalde det nye boligprojekt efter ham."

Omgivelser ud over det sædvanlige
Byggeriet er præ­cer­ti­fi­ce­ret med DGNB-Guld, og udlejningen af lejlighederne begynder i foråret 2024, hvor EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at varetage udlejningen. Til de knap 200 lejligheder findes også gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i både kælder og terræn. Lars Bo Christensen, kundechef i EDC Projekt Poul Erik Bech/STAD Projekt, siger:

"Vi er meget glade for at have fået opgaven med at udleje de knap 200 lejligheder i Carl Bro Haven i Glostrup for ATP Ejendomme. Det er et unikt boligbyggeri, hvor bæredygtighed, kvalitet og natur er i højsædet. Samtidigt går de kommende beboere ikke ned på beliggenheden, da projektet ligger 250 meter fra Vestskoven, som er Danmarks største, nye skov, mens ind­købs­mu­lig­he­der, Hvis­sin­ge­hal­len og andre sport­sak­ti­vi­te­ter, børnehave og skole er i gåafstand."

"Området er også tæt på motorvej og er forbundet til en ny Supercykelsti, som kobler stierne til et større net og Rådhuspladsen i København er blot 11 km væk. Carl Bro Haven er enormt attraktivt for dem, der ønsker at bo tæt på natur og by i lejligheder af høj kvalitet og med sublime faciliteter tæt på. Vi ser frem til et succesfuldt ud­lej­nings­for­løb og at byde interesserede velkommen i Carl Bro Haven til foråret, og interesserede kan allerede nu skrive sig op på hjemmesiden."

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel