Landsholdskok vender hjem til Struer og slår dørene op for Restaurant Fjord
- Restaurant
- Struer
I næsten 10 år har Kirstine Christensen drevet Restaurant Ved Fjorden i Struer med stor succes, men nu har hun valgt at give nøglerne til restauranten videre. Med nyt navn og koncept vil det lokale kokketalent Oskar Brink Svendsen, der har en fortid på Søllerød Kro og er en del af kokkelandsholdet, føre restauranten videre. EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning har formidlet salget af ejendommen, der ligger helt ned til vandet på Struers bedste beliggenhed.
I 1966 vandt Ulla Pia Dansk Melodi Grand Prix med sangen 'Stop! Mens legen er god' og samme mantra gør sig gældende for Kirstine Christensen. Hun har netop solgt sit livsværk, Restaurant Ved Fjorden, som hun gennem de sidste 10 år har forvandlet fra en dødssejler til en god forretning.
"Det handler ganske enkelt om rettidig omhu. Jeg bliver ikke yngre, så for mig handler det om at sælge, mens legen er god, så jeg ikke ender med at køre sur i det. Da jeg flyttede til byen, savnede jeg et godt spisested, så det endte jeg med selv at skabe. Faktisk har det udviklet sig til at være mit lille hjertebarn og mine kollegaer er jo nærmest blevet en form for familie," siger Kirstine Christensen og fortsætter:
"Da jeg slog dørene op i efteråret 2015, kørte det ikke ligefrem på skinner, men vi har fået opbygget en rigtig fornuftig forretning og har haft overskud i alle årene, selv under corona. Vi har solgt mere end 10 tons muslinger, ca. 30.000 fjordskud og flere fiskefrikadeller end jeg kan tælle, så jeg er stolt af, hvad vi har opnået. Jeg glæder mig til at overlade nøglerne til Oskar Brink Svendsen og ønsker ham al muligt held og lykke med hans nye restaurant."
Lokale råvarer i nye klæder
Den nye køkkenchef Oskar Brink Svendsen har en fortid på Søllerød Kro og er en del af kokkelandsholdet. Han er født og opvokset i Struer og vender nu hjem til det vestjyske, hvor kokketalentet vil sætte sit præg på restauranten, bl.a. ændres navnet fra Restaurant Ved Fjorden til Restaurant Fjord.
"Vi åbner under nyt navn og med priser for alle med både a la carte og vores signaturmenu, som er lidt mere i den gastronomiske afdeling. Vi vil forene det bedste fra nordisk og fransk gastronomi med fokus på sæsonens bedste lokale råvarer. Med vores placering ud til vandet vil dele af menuen selvfølgelig bestå af fisk og skaldyr, og jeg har også nogle kokketeknikker med fra min tid på Sjælland, som jeg glæder mig til at bringe i spil," siger Oskar Brink Svendsen og fortsætter:
"Vi er et ungt team med unge kokke og unge tjenere, der brænder for vores fag og som ønsker at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi bestræber os på at skabe en uformel og hyggelig atmosfære for vores gæster, og udover restauranten vil vi afholde events, hvor vi skaber en unik aften og hylder fællesskabet og de gode råvarer i vores lokalområde i Struer."
Perfekt beliggenhed til en restaurant
EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning har formidlet salget af den træbeklædte ejendom, der byder på charmerende og rummelige lokaler med loft til kip, hvilket skaber en lys og rummelig stemning.
Terkel Præst Berthelsen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, fortæller: "Det er en fantastisk ejendom og en endnu mere fantastisk beliggenhed, der ligger helt ned til havnekanten. Det bliver rigtig spændende at følge med i den nye æra, og vi ønsker Oskar alt muligt held og lykke med den nye restaurant. Jeg glæder mig personligt til at komme forbi og smage på den nye menu med en fra kokkelandsholdet bag komfuret. Selvfølgelig også tak til Kirstine for et godt samarbejde og for tilliden ved at vælge os til at sælge ejendommen."