Poul Lundorff fejrer 30-års jubilæum i EDC Poul Erik Bech i Herning

  • jubilæum

Er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, Poul Lundorff (73), kan 1. januar 2023 fejre 30-års jubilæum i Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. De første 27 år blev tiden ligeligt fordelt mellem bolig og erhverv, men de sidste tre år har fokus været på salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me.

EDC Poul Erik Bech købte for knap tre år siden Hernings ældste ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Siden har Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed i høj grad styrket sin position i Herning og omegn. 30-års jubilaren siger:

”De første 27 år var jeg både erhvervs- og boligmægler, hvor jeg ca. brugte halvdelen af min tid på hvert område. Men efter vi i EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer blev opkøbt af EDC Poul Erik Bech, har jeg udelukkende været erhvervsmægler. Det har været spændende og et privilegie at arbejde med både bolig og erhverv i min karriere. Men vi har strategisk besluttet, at jeg nu bruger min tid på er­hvervs­om­rå­det, hvor vi er vækstet betragteligt, og det skyldes ikke mindst, at vi har fået nogle nye unge, dygtige partnere i Terkel Præst Berthelsen og Michael Fænø, der begge kommer med yderst relevant erfaring fra den finansielle branche.”

”Samtidigt drager vi i den grad nytte af at være blevet en del af Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed med 19 erhvervscentre, 79 boligbutikker og mere end 650 medarbejdere. Siden EDC Poul Erik Bech overtog er­hvervs­cen­te­ret og boligbutikken har vi været inde i en rigtig flot udvikling. Det er fantastisk at være en del af, og jeg glæder mig til at fortsætte med at realisere det store potentiale i Herning og omegn for jeg er på ingen måde klar til at gå på pension endnu. Jeg føler stadig, at jeg har lyst, evner og om­stil­lings­pa­rat­hed til at blive ved. Jeg har sagt til Terkel og Michael, at jeg bliver ved, så længe de kan bruge mig,” siger Poul Lundorff med et smil.

Spændende hver dag
Om arbejdet i mæg­ler­virk­som­he­den siger Poul Lundorff: ”Det er en fantastisk arbejdsplads, og det er spændende at gå på arbejde hver dag. Der sker hele tiden nyt i samfundet, og markedet går op og ned, så det gælder i den grad om at være om­stil­lings­pa­rat. Det synes jeg, jeg har været god til, og det er spændende at være i en branche, der hele tiden udvikler sig, og bare de sidste tre år har vi rykket os enormt som virksomhed.” 

”Før sad vi kun to medarbejdere, der arbejdede med erhverv, og vi skulle også begge arbejde med bolig, så der var jo begrænset, hvor meget vi kunne nå. Nu er vi fem dedikerede på erhverv med tre mæglere og to salgsko­or­di­na­to­rer. Samtidigt kan vi trække på hovedkontoret i København med hjælp til top­pro­fes­sio­nelt salgsmateriale, markedsføring, PR, Research & Analyse og vores Kundecenter er åbent 365 dage om året fra 8-22. Så vi er jo gået fra lappeløsninger til top­pro­fes­sio­nelt kva­li­tets­ma­te­ri­a­le, som giver os endnu mere tid til at fokusere på dem det handler om: At hjælpe kunderne med køb og salg af deres ejendomme, og det håber jeg, at jeg kan blive ved med mange år fremover.”     

Privat har Poul Lundorff været gift med sin kone i 51 år. De har en datter og tre børnebørn. Han har tidligere dykket meget, og svømmer 1-2 km fem dage om ugen.  

Læs mere om EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Poul Lundorff

Er­hvervs­rå­d­gi­ver

plu@edc.dk40 15 55 45EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Østergade 14, 7400 Herning

709@edc.dk96 26 06 00