Sparekassen Kronjylland rykker ind i historisk pen­ge­in­sti­tu­te­jen­dom i Hillerød

  • Hillerød
  • Detail

Tidligere på året kunne Sparekassen Kronjylland afsløre, at de åbner en ny filial i Hillerød. Sparekassen Kronjylland havde det meste på plads, men de manglede et lokale at flytte ind i. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har fundet en historisk pen­ge­in­sti­tu­te­jen­dom centralt i Hillerød på 785 m², med facade mod Slotsgade og en have mod Frederiksborg Sø, og formidlet lejekontrakten, så den nye bank i Hillerød snart kan slå dørene op for deres nye filial.

Sparekassen Kronjylland har store ambitioner og efterhånden har pen­ge­in­sti­tut­tet afdelinger i hele landet. Den seneste tilføjelse til listen, er Hillerød, hvor den kronjysk­ba­se­re­de bank åbnede i april 2023. I første omgang flyttede Hillerød-afdelingen ind på kontoret i Lyngby, men nu er der styr på fremtiden for den nye bank i Hillerød, fortæller Jesper Brendstrup, af­de­lings­di­rek­tør hos Sparekassen Kronjylland Hillerød:

"Det er dejligt, at vi endelig kan løfte sløret for vores nye base i Hillerød efter et halvt år, hvor vi har siddet i Lyngby. Slotsgade 36 er præcis dét, som vi har været på jagt efter. En ejendom med god synlighed i en ejendom med en vis form for kendskabsgrad og placeringen er ideel for både kunder og medarbejdere, som vi vægter højst i Sparekassen Kronjylland. Vi har skudt papegøjen, og det er det perfekte match. Stor cadeau til Jacob Lunding og EDC Erhverv Nordsjælland for deres arbejde med at finde en ejendom til os."

Den specifikke dato for åbningen af Sparekassen Kronjyllands filial i Hillerød er endnu uvis, men der bliver arbejdet på højtryk for at have den nye lokation klar hurtigst muligt.

Historisk ejendom i Hillerød
Slotsgade 36 blev opført i 1927 og ligger midt på gågaden i Hillerød. Jacob Lunding, partner og salgs- og udlejningschef, EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, har formidlet lejekontrakten:

"Siden 2. verdenskrig har den store, hvide ejendom været pengeinstitut, og det vil den fortsætte med. De første mange år efter krigen husede den store ejendom først Hillerød Landbobank og senere Lokalbanken. Lokalbanken blev til Handelsbanken og ejendommen blev bankens største filial i Nordsjælland. I 2022 blev Handelsbanken opkøbt af Jyske Bank og tidligere i år slog de deres to afdelinger sammen i Hillerød, og dermed var døren åben på Slotsgade 36. Vi vidste, at det lige præcis var sådan en ejendom, som Sparekassen Kronjylland var på udkig efter, så det passede virkeligt godt, og de er meget tilfredse med den nye lokation."

Jesper Brendstrup, Sparekassen Kronjylland, siger: "Jeg er selv fra Hillerød, så jeg er opvokset med, at ejendommen har været pengeinstitut. Hele holdet hos Sparekassen Kronjylland Hillerød har et lokalt tilhørsforhold til byen, så vi er rigtig glade for at slå dørene op i en bygning, som mange lokale i forvejen forbinder med et pengeinstitut. Faktisk har min far arbejdet mange år i bygningen hos Lokalbanken og nu er det min tur, så historien kunne ikke være skrevet bedre."

Lokalt engagement og glade kunder
Selvom Sparekassen Kronjylland endnu ikke har slået dørene op for deres nye filial i Hillerød, er de allerede begyndt at engagere sig i lokalsamfundet, fortæller Jesper Brendstrup: "Vi sætter vores medarbejdere og kunder i første række, og derfor vil vi også gerne engagere os i lokalsamfundet, så vi kan give noget tilbage til vores kunder. Vi er stolt sponsor af Hillerød Fodbold og Nordsjælland Håndbold, og partner i Royal Stage, som tilbyder de bedste rammer for kultur, sport og events i både Hillerød og hele Nordsjælland."

"Nu glæder vi os bare til at åbne rigtigt i Hillerød. Hos Sparekassen Kronjylland samler vi på glade kunder, og vi er sikre på, at vores nye lokation på Slotsgade vil bringe mange glade kunder forbi. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste for at give vores kunder en god oplevelse og være der, når de har brug for det. Vi kan håndtere både de store er­hvervs­kon­cer­ner, den lille lokale virksomhed, private banking-kunden og den helt almindelige bankkunde. Hos os er alle kunder vigtige og alle får en personlig rådgiver. Det er nok også der, at man kan se, at vi er byens eneste rigtige sparekasse," siger Jesper Brendstrup.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE

jal@edc.dk20 20 75 6558 58 78 54EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Sdr. Jernbanevej 18 D, 3400 Hillerød

342@edc.dk48 26 99 10

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel