Succesfuld restaurant slår dørene op for vinbar på Frederiksbjerg

  • Aarhus
  • Detail

Folkene bag den succesfulde restaurant Atelier 33, der både i 2022 og 2023 vandt prisen som årets bistro, åbner en ny vinbar på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade. Vinbaren med navnet Bouchon åbner fredag 5. april og har plads til 50 vin- og madglade gæster. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har formidlet udlejningen af lokalet på 250 m², der egner sig perfekt til vinbar.

En ny vinbar åbner på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade på Frederiksbjerg i Aarhus 5. april 2024. Vinbaren får navnet Bouchon, hvilket betyder korkprop på fransk. Folkene bag den nye vinbar er sommelier Frederik Madsen og kok Jeppe Hedegaard, der begge har en fortid på nogle af landets bedste spisesteder og står bag den succesfulde Atelier 33, der de seneste to år er kåret som årets bistro.

"Ambitionen er at skabe en helt særlig vinbar, hvor der også serveres mad. Folk skal føle sig velkomne og servicen skal være i højsædet. Vi har opbygget et stort vinkort, som vi glæder os til at introducere til vores gæster. Vi har en særlig kærlighed til vine fra Tyskland og Frankrig, men det vil være muligt at få vine fra det meste af Europa. Fællesnævneren for de over 400 vine på kortet er, at vi selv vil drikke dem. Det vigtigste er, at vores gæster kan få lige præcis den vin, de ønsker," siger sommelier og medejer Frederik Madsen.

I køkkenet er der fokus på det solide håndværk og velsmag, fortæller kok og medejer Jeppe Hedegaard: "På madsiden har vi brugt det sidste stykke tid på at finde retter, som vi selv ville elske at få serveret på en vinbar. Vi har sammensat et menukort, hvor der både er snacks til den lille sult og større måltider til dem, der vil nyde det ved siden af et glas vin. Vores kærlighed til franske vine smitter også af på menukortet, hvor mange af vores retter har inspiration fra det franske køkken med solidt håndværk og masser af velsmag."

Ideel til vinbar
Ifølge Frank Heskjær, Head of Retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, der har formidlet udlejningen af hjørnelokalet, er både placeringen og lokalet helt ideelt til en vinbar. Han glæder sig over, at den succesrige restaurant Atelier 33 udvider, så flere aarhusianerne kan nyde god mad og et godt glas vin:

"Først og fremmest er vi glade for at hjælpe folkene bag Atelier 33 med at finde deres nye lokation til deres vinbar. Vi hjalp dem også i 2021, da de åbnede Atelier 33 på M.P. Bruuns Gade, som siden er blevet en stor succes, så lad os håbe, at vinbaren kan følge trop og opnå samme succes, så vi i Aarhus får endnu et go-to sted. Placeringen på hjørnet af Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade fås ikke meget bedre. Jægergårdsgade er fyldt med andre gode spisesteder og der er god synlighed fra den trafikerede vej M.P. Bruuns Gade, som forbinder Frederiksbjerg med resten af Aarhus og sikrer en god menneskestrøm."

"Selve lokalet egner sig perfekt til en vinbar. Der er store fine vinduespartier og indgang på hjørnet, hvorfra man træder ind i det store ser­ve­rings­om­rå­de med et godt barområde. Der er en god loftshøjde og udtrykket i lokalet er rustikt, hvilket leder tankerne hen på en hip café i New York eller Paris. Gulvene er flotte sil­de­bens­lig­nen­de linoleumsgulve og væggene er dækket af aku­stik­re­gu­le­ren­de plader, der sikrer en behagelig akustik, selv når gæsterne har fået et par glas vin og tonerne går lidt højere end normalt."

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel