Udlejning af 8 nybyggede detailbutikker i Høje Taastrup C er gået i luften

  • Høje Taastrup C
  • Detail

Nu åbner udlejningen af de første lejemål af detailbutikker i den nye bydel Høje Taastrup C. Lejemålene er velegnede til café, restaurant, detail eller pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de serviceerhverv og har alle flotte vinduesfacader og et udenomsareal til fx spisepladser eller udstilling. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal udleje de­tail­le­je­må­le­ne for PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development. Første aftale er på plads med en skaterbutik, der meget belejligt er placeret ved verdens længste skaterbane på 1 km.

Den nye bydel Høje Taastrup C ved shop­ping­cen­te­ret City2 kommer samlet til at bestå af 249.000 m² nybyggeri, hvoraf 125.000 m² er boliger og 124.000 m² erhverv, herunder kontorer, p-hus, detailhandel, café/restaurant og 9.000 m² rådhus. Projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech Roskilde, Bjørn Gervø, siger:

"I EDC Poul Erik Bech er vi involveret i flere af projekterne i Høje Taastrup C, herunder udlejning af 157 lejeboliger i Oase Husene, salget af 155 nye ejerboliger i Cornelia Hus og udlejning af 23.408 m² kontorer i The Central. Nu har vi også fået til opgave at finde lejere til størstedelen af de nye detailbutikker på vegne af PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development. De­tail­virk­som­he­der kan nu blive en del af det attraktive butiksmiljø ved den nyopførte bydel i Høje Taastrup C."

Han fortsætter: "De nyopførte og fleksible detaillejemål har moderne faciliteter, design og højt til loft, hvor flere af dem er velegnet som café, restaurant, butik eller andet pu­bli­kums­o­ri­en­te­ret serviceerhverv, som bl.a. frisør, skønhedssalon, ejendomsmægler eller lign. De 7 lejemål er på mellem 64-184 m2, og så er det også et detaillejemål på 333 m2. De er beliggende langs den grønne kile, med verdens længste skaterbane, der åbnede for ½ år siden. Lejemålene er synlige fra storcenteret City2, som giver en god strøm af besøgende til området af både lokale og tilrejsende."

Are­a­l­ud­vik­lings­sel­ska­bet Høje Taastrup C, Danske Shoppingcentre P/S (ejet af ATP og Danica Pension), Høje-Taastrup Kommune og Ejen­doms­sel­ska­bet ATPFA II P/S (ejet af ATP og PFA) står bag Høje Taastrup C.

I hjertet af Høje Taastrup
Alexander Wenzel, er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, siger: "Høje Taastrup C har en virkelig god infrastruktur tæt på motorvejen og store boksbutikker som IKEA, Plantorama, Elgiganten og jem&fix. City2-storcenteret har masser af shopping- og fritidstilbud og sørger også for gode par­ke­rings­mu­lig­he­der for de besøgende. Det er kun en kort gåtur fra en af Danmarks mest travle stationer Høje Taastrup St., hvor man kan komme til København på 14 minutter. Beboere og medarbejdere har gåafstand til shop­ping­cen­te­ret, der udover mange rigtig gode butikker også har biograf, skøjtebane, bowling og minigolf. Udenfor er der legepladser, boldbaner og altså en kæmpe skaterbane."

"Desuden er der i kommunen verdens største indendørs gokartbane, skibakke, snart åbner et stort padel-anlæg og nye store grønne nærområder, så Høje Taastrup Kommune har virkelig meget at byde på. Vi er glade for at vi har lavet en aftale med skaterbutikken Merch Fabrikken Skateshop, som vi har hjulpet i det nye område Musicon i Roskilde. Aftalen er kommet i hus inden lejesagerne blev annonceret på diverse netportaler. Det er de nu på www.erhverv-htc.dk, og vi forventer en stor interesse for at drive café, restaurant, butik eller andet pu­bli­kums­o­ri­en­te­ret serviceerhverv - som er en ret bred palette af forskellige typer af forretninger - her i populære Høje Taastrup C. Samtidigt er alle boligfelterne solgt, så der begynder at komme rigtig godt gang i gaden, hvilket selvfølgelig vil gavne de kommende lejere."

Skaterbutik ved verdens længste skaterbane
EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde udlejede tidligere på året det sidste af tre flotte lejemål i Roskildes nye kreative bydel, MUSICON. Her flyttede den lokale skaterbutik Merch Fabrikken Skateshop ind. De sælger alt fra tøj og merchandise til skateboard, løbehjul og sik­ker­heds­ud­styr. Ejer Dennis B. Andersen, siger:

"Vi rykkede i starten af året små 100 meter væk fra vores tidligere placering i MUSICON og kom over i noget langt større og faktisk også tæt på en skaterbane. Vi begyndte at tilbyde kunderne endnu flere brands og har fået løbehjul med i sortimentet også. Men nu har vi altså fået denne gyldne mulighed for at flytte til Høje Taastrup C, så vi kommer til at blive placeret lige ved verdens længste skaterbane, hvilket ikke kan blive meget mere ideelt. Nu kan kunderne bare tage ud på gaden og teste deres nye gear af på skaterbanen, så vi glæder os til at åbne i starten af juni 2023 og byde de mange skatere og lø­be­hjulslø­be­re fra nær og fjern velkomne i vores butik og prøve verdens længste skaterbane."

Læs mere om de­tail­le­je­må­le­ne

Klik her

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel

Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

  • EDC Poul Erik Bech Fonden
  • Skolestarthjælp
  • Dansk Folkehjælp
Læs artikel

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel