Ud­lej­nings­fir­ma med fest og farver flytter ind i attraktivt industriområde i Roskilde

Udlejningsfirma med fest og farver flytter ind i attraktivt erhvervsområde i Roskilde
  • Roskilde
  • Industri

En 3.927 m2 stor lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Egegårdsvej i Gadstrup er netop udlejet til virksomheden FSU A/S, der grundet en imponerende vækstrejse nu flytter sine aktiviteter fra det nuværende domicil i Brøndby og ud til den veldisponerede ejendom i Gadstrup i Roskilde. EDC Erhverv Poul Erik Bech solgte ejendommen til Tristan Capital Partners og Catella i 2022, og EDC har nu også stået for opgaven med at finde en ny lejer til ejendommen.

En lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Egegårdsvej 9 med et grundareal på hele 16.400 m2, består af to bygninger og har flere gode faciliteter. Netop de gode faciliteter gjorde udslaget for den nye lejer:

”Vi har længe ledt efter den rigtige lagerejendom for os med gode inden- og uden­dør­s­a­re­a­ler, som vi kan udnytte. Det har vist sig at være sværere end som så, så det er fantastisk, at vi nu har skrevet under på en lang, 10-årig kontrakt, der binder os til en sublim ejendom, som har præcis de faciliteter, vi har behov for,” siger Cliff Skøtt, adm. direktør for FSU A/S.

FSU A/S er en dansk ejet virksomhed fra 1952, som er gået fra at udleje babyudstyr, kravlegårde og campinggrej til at være ledende udlejer og to­tal­le­ve­ran­dør af service og udstyr til fester og større events i hele landet. De tilbyder levering, opstilling af service og udstyr til fest og event med op til +10.000 spisende gæster, og så pakker de det hele sammen igen, når festen er slut.

Cliff Skøtt fortsætter: ”Med denne ejendom går vi fra at have 2.600 m2 i vores forhenværende base i Brøndby til nu at have næsten 4.000 m2 plus uden­dør­s­a­re­a­ler, der kan tilbygges med tiden. Så faciliteterne er gode nu, men der er også fleksibilitet til, at vi kan udvikle os yderligere. Det betyder meget ift. at kunne fremtidssikre og fortsætte vores vækstrejse og optimere drift og flowet på vores lager.”

Et stærkt og fleksibelt samarbejde
Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt erhvervsområde i Roskilde, hvorfra motorvejsnet og offentlig transport findes tæt på. Med en Loftshøjde på 8-10 meter, kontorareal og moderne mø­de­fa­ci­li­te­ter har den landsdækkende serviceudlejer optimale forudsætninger for at fortsætte sin positive udvikling:

”Det har taget noget tid at få det hele på plads, men det er jo også en stor kontrakt, hvor der er mange ting, der skal være styr på. Udlejer har dog været meget fleksible, og vi har haft en god og professionel dialog med dem og EDC Poul Erik Bech hele vejen igennem. Det har være en positiv proces, der i sidste ende betyder, at vi allerede fra den 3. april 2023 kan drifte fra vores nye hjem på Egegårdsvej 9 i Gadstrup. Og det glæder vi os meget til,” siger Cliff Skøtt.

Catella tildelte EDC Poul Erik Bech ud­lej­nings­op­ga­ven på vegne af Tristan Capital Partners. Lars Winther, Director, Head of Asset Management i Catella, siger: “Vi har oplevet FSU som en meget professional for­hand­lings­part­ner og er meget glade for at få dem som lejer til hele ejendommen på en lang kontrakt, der er værdifuld for begge parter. Lige nu er vi i gang med at indrette ejendommen, så den passer til FSU’s ønsker og behov. Vi ser frem til at overdrage den ombyggede ejendom til FSU og et godt langvarigt samarbejde fremover. Vi har været glade for samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech og Kenneth Wagner, der har været professionelle og kompetente hele forløbet igennem.”

Kenneth Wagner, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, har formidlet udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Vi er glade for at have bistået kunden med en vellykket udlejning, hvor alle parter kan gå fra for­hand­lings­bor­det med et smil. Ejendommen er beliggende i et yderst attraktivt erhvervsområde og er udført i gode materialer, mens alle faciliteter og arealer er i topklasse. Det er en imponerende lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom, som vi er meget tilfredse med at have fundet en ny lejer til. Vi ønsker Tristan Capital Partners, Catella og FSU A/S alt held og lykke i fremtiden og tak for et rigtig godt samarbejde.”

Læs mere om Fyns Ser­vi­ce­ud­lej­ning.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel