Ud­lej­nings­fir­ma med fest og farver flytter ind i attraktivt industriområde i Roskilde

Udlejningsfirma med fest og farver flytter ind i attraktivt erhvervsområde i Roskilde
  • Roskilde
  • Industri

En 3.927 m2 stor lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Egegårdsvej i Gadstrup er netop udlejet til virksomheden FSU A/S, der grundet en imponerende vækstrejse nu flytter sine aktiviteter fra det nuværende domicil i Brøndby og ud til den veldisponerede ejendom i Gadstrup i Roskilde. EDC Erhverv Poul Erik Bech solgte ejendommen til Tristan Capital Partners og Catella i 2022, og EDC har nu også stået for opgaven med at finde en ny lejer til ejendommen.

En lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Egegårdsvej 9 med et grundareal på hele 16.400 m2, består af to bygninger og har flere gode faciliteter. Netop de gode faciliteter gjorde udslaget for den nye lejer:

”Vi har længe ledt efter den rigtige lagerejendom for os med gode inden- og uden­dør­s­a­re­a­ler, som vi kan udnytte. Det har vist sig at være sværere end som så, så det er fantastisk, at vi nu har skrevet under på en lang, 10-årig kontrakt, der binder os til en sublim ejendom, som har præcis de faciliteter, vi har behov for,” siger Cliff Skøtt, adm. direktør for FSU A/S.

FSU A/S er en dansk ejet virksomhed fra 1952, som er gået fra at udleje babyudstyr, kravlegårde og campinggrej til at være ledende udlejer og to­tal­le­ve­ran­dør af service og udstyr til fester og større events i hele landet. De tilbyder levering, opstilling af service og udstyr til fest og event med op til +10.000 spisende gæster, og så pakker de det hele sammen igen, når festen er slut.

Cliff Skøtt fortsætter: ”Med denne ejendom går vi fra at have 2.600 m2 i vores forhenværende base i Brøndby til nu at have næsten 4.000 m2 plus uden­dør­s­a­re­a­ler, der kan tilbygges med tiden. Så faciliteterne er gode nu, men der er også fleksibilitet til, at vi kan udvikle os yderligere. Det betyder meget ift. at kunne fremtidssikre og fortsætte vores vækstrejse og optimere drift og flowet på vores lager.”

Et stærkt og fleksibelt samarbejde
Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt erhvervsområde i Roskilde, hvorfra motorvejsnet og offentlig transport findes tæt på. Med en Loftshøjde på 8-10 meter, kontorareal og moderne mø­de­fa­ci­li­te­ter har den landsdækkende serviceudlejer optimale forudsætninger for at fortsætte sin positive udvikling:

”Det har taget noget tid at få det hele på plads, men det er jo også en stor kontrakt, hvor der er mange ting, der skal være styr på. Udlejer har dog været meget fleksible, og vi har haft en god og professionel dialog med dem og EDC Poul Erik Bech hele vejen igennem. Det har være en positiv proces, der i sidste ende betyder, at vi allerede fra den 3. april 2023 kan drifte fra vores nye hjem på Egegårdsvej 9 i Gadstrup. Og det glæder vi os meget til,” siger Cliff Skøtt.

Catella tildelte EDC Poul Erik Bech ud­lej­nings­op­ga­ven på vegne af Tristan Capital Partners. Lars Winther, Director, Head of Asset Management i Catella, siger: “Vi har oplevet FSU som en meget professional for­hand­lings­part­ner og er meget glade for at få dem som lejer til hele ejendommen på en lang kontrakt, der er værdifuld for begge parter. Lige nu er vi i gang med at indrette ejendommen, så den passer til FSU’s ønsker og behov. Vi ser frem til at overdrage den ombyggede ejendom til FSU og et godt langvarigt samarbejde fremover. Vi har været glade for samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech og Kenneth Wagner, der har været professionelle og kompetente hele forløbet igennem.”

Kenneth Wagner, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, har formidlet udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Vi er glade for at have bistået kunden med en vellykket udlejning, hvor alle parter kan gå fra for­hand­lings­bor­det med et smil. Ejendommen er beliggende i et yderst attraktivt erhvervsområde og er udført i gode materialer, mens alle faciliteter og arealer er i topklasse. Det er en imponerende lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom, som vi er meget tilfredse med at have fundet en ny lejer til. Vi ønsker Tristan Capital Partners, Catella og FSU A/S alt held og lykke i fremtiden og tak for et rigtig godt samarbejde.”

Læs mere om Fyns Ser­vi­ce­ud­lej­ning.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel