Dine in­du­stri­spe­ci­a­li­ster

Industri, lager- & lo­gi­sti­ke­jen­dom­me

Leder du efter in­du­stri­lo­ka­ler, eller ønsker du at sælge eller udleje din lager- og lo­gi­sti­ke­jen­dom? Få den rette vejledning hos EDC Erhverv. Med et dybdegående lokalkendskab og samarbejde på tværs af landet sætter vi altid det rigtige hold, så du får rådgivning målrettet dine behov.

Mæglere med ekspertise inden for industri

Hos EDC Erhverv har vi mange års erfaring med køb, salg, leje og udlejning af lager-, produktions-, industri-, værk­sted­s­e­jen­dom­me- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me. Vores dygtige specialister har et indgående kendskab til mar­keds­si­tu­a­tio­nen, aktuel lovgivning og et stærkt netværk af brancheaktører, så vi altid er opdateret og følger med i et marked under konstant forandring.

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på industri- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri.

Læs hele artiklen om in­du­stri­seg­men­tet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen på industri-, produktion- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me.

Læs hele artiklen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Bestil vurdering

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab, eller er du nysgerrig på værdien af din ejendom? Med en vurdering får du viden om den aktuelle markedsværdi af din ejendom.

Klik her

Tjek interessen

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler.

Klik her

Opret søgeagent

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så præsenterer vi dit ønske for en relevant målgruppe og giver dig først besked, når vi har en ejendom/lokaler, der matcher.

Klik her

Kontakt os

EDC Erhverv er en af Danmarks største er­hvervs­mæg­le­re med lokale centre over hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale erhvervsmægler.

Klik her

Lokalkendskab i hele landet

Vi kan med vores mere end 20 lokale erhvervscentre fordelt over hele Danmark bistå jer, uanset om I er på jagt efter en ny placering, mangler en køber/lejer eller skal transformere ejendommen fra ét formål til et andet. Vi kan også hjælpe med diverse opjusteringer.

Med et dybdegående lokalt kendskab og nationalt tværgående samarbejde, sætter vi altid det rigtige hold, så du får den rette rådgivning, målrettet dine behov.

Ønsker bedre styr på for­sy­nings­kæ­der: Skal kunne levere varer

Som følge af risici forbundet med for­sy­nings­kæ­der på grund af forstyrrelser fra Covid-relaterede nedlukninger, manglende arbejdskraft og materiel i trans­port­sek­to­ren, geopolitiske ufor­ud­si­ge­lig­hed (krigen i Ukraine) og en stor stigning i efterspørgslen af varer fra forbrugerne har fået mange virksomheder til at ændre deres lagerstyring fra ”just-in-time” til ”just-in-case” hvor de har mere lagerplads for at sikre at de kan levere til kunderne.

Læs mere om udviklingen

Få vigtigste nyt fra lager- og lo­gi­stik­mar­ke­det

Tilmeld dig og bliv opdateret nu

Hold dig nemt opdateret på seneste nøgletal og tendenser om lager- og lo­gi­stik­mar­ke­det. Tilmeld dig IndustriFokus og få tilsendt spændende nyheder om markedet for lager, produktion, værksted og logistik, direkte i din indbakke. Du kan også se tidligere udgivelser her.

Tilmeld dig her

For­sy­nings­kæ­der i transport, industri og logistik under pres

Der er sket store bevægelser på trans­por­t­om­rå­det og ejen­doms­mar­ke­det i ef­ter­døn­nin­ger­ne på corona med nedlukningen af havnen i Shanghai, Ever Given, der sad fast i Suez og krigen i Ukraine. I det hele taget har mange virksomheder og brancher haft svært ved at levere varer til kunderne. Det er gået op for virksomhederne herhjemme, at vi ikke længere kan tage transport og levering af varer for givet. Mange virksomheder bliver nødt til at have flere varer på hylderne, hvilket kræver mere lagerplads, som er svært at finde, da tomgangen en historisk lav.

Læs hele artiklen

Videnskabeligt fundament i vores strategiske rådgivning

Hos EDC Erhverv har vi en research- og ana­ly­se­af­de­ling. Afdelingen følger trends tæt, behandler og analyserer relevant markedsdata og stiller prognoser for udviklingen på markedet.

Med skræddersyede mar­keds­a­na­ly­ser sikrer vi et videnskabeligt fundament i vores rådgivning. Analyserne kvalificerer dit be­slut­nings­grund­lag og skaber de bedste forudsætninger for en maksimering af afkast.

Læs mere

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel