Optimal pris og effektiv håndtering

Salg & udlejning af in­du­stri­lo­ka­ler

Skal du sælge eller udleje din lagerhal, produktions-, værksteds-, industri- eller lo­gi­sti­ke­jen­dom? Så hjælper vi dig godt igennem processen.

Du får en professionel handel

Skal du sælge din ejendom, planlægger og tilrettelægger vi salget for dig. Vi udarbejder forskellige løs­nings­for­slag og beregninger, så du altid får den bedst mulige salgspris.

Ligeledes baserer vi ud­lej­nings­pro­ces­sen på effektive og grundige tilgange. Ens for begge processer er, at vi stræber efter at skabe maksimal værdi for dig som sælger eller udlejer, hver gang du samarbejder med os.

Rådgivning fra A-Z

Vores specialister har dybdegående viden om in­du­stri­e­jen­dom­me, og vores lokale er­hvervs­mæg­le­re har lokalkendskab inden for salg og udlejning i hele Danmark. Derfor kan vi give kvalificeret rådgivning hele vejen rundt om din ejendom.

Kontakt os

Research

Vi tilbyder skræddersyede analyser af din ejendom, markedet og lokalområdet. På den måde sikrer vi, at vores rådgivning altid er baseret på et grundigt oplyst grundlag. Vi kan også udarbejde rapporter, der gavner dit salg eller din udlejning.

Læs mere

Vurdering

Vi tilbyder en præcis vurdering, der kan give dig et seriøst billede af din ejendoms samlede økonomi. Med en professionel salgsvurdering fra EDC Erhverv kan der være mange penge at spare og tjene. Du kan læse endnu mere og bestille en salgsvurdering her.

Læs mere

Lokale in­du­stri­eks­per­ter i hele landet

Enhver salgs- eller ud­lej­nings­pro­ces hos EDC Erhverv tager udgangspunkt i en grundig analyse af ejendommens an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, gældende lo­kal­plan­for­hold, potentielle købere eller lejere og mar­keds­si­tu­a­tio­nen. 

Som en af Danmarks største er­hvervs­mæg­le­re med lokale centre og in­du­stri­eks­per­ter over hele landet, har vi også en specialist nær dig. Indtast by eller kommune, og find din lokale erhvervsmægler.

Find erhvervsmægler

Tjek interessen for din ejendom med vores værktøjer

Vi har landets største Køber-/Lejerkartotek, som giver os en unik indsigt i de krav, købere og lejere har til indretning, størrelse og anvendelse. Vi matcher altid vores kartotek med ejendomme, der er på hylderne hos os. Det sikrer dig et hurtigere salg eller udlejning. Med vores værktøjer kan du også tjekke interessen for dine in­du­stri­lo­ka­ler eller in­du­stri­e­jen­dom, inden du sætter til salg eller udlejning.

Find din lejer

Test efterspørgslen på dit lejemål. Vi har gjort vores lejerkartotek frit tilgængeligt online, så du selv let kan se, hvor mange potentielle lejere som matcher dit lejemål. Tilmeld dig og se, hvor stor efterspørgslen er.

Klik her

Send-min-køber

Med Send-min-køber får du tilsendt potentielle købere direkte i din mailindbakke. Så kan du sætte til salg, når tiden er helt rigtig. Test din ejendom i markedet, uden nogen ved, at du overvejer at sælge. 

Tilmeld

Find din køber

Vi har samlet aktive ejen­doms­sø­gen­de i et Køber-/Lejerkartotek, og gjort det tilgængeligt for potentielle sælgere og udlejere. Indtast oplysningerne på din in­du­stri­e­jen­dom, og tjek, hvor mange der søger en ejendom som din.

Klik her

Sale & Lease Back

Ved en Sale & Lease Back aftale, hvor du sælger din ejendom og lejer den for en lang periode, kan du få frigivet kapital, som kan investeres i ker­ne­for­ret­nin­gen. Læs mere om, hvilke fordele Sale & Lease Back kan have for din forretning.

Læs mere

Sådan gør vi en forskel for andre sælgere og udlejere

Clever bygger Danmarks største offentlige lynladestation på perfekt lokation

Fremover bliver det endnu nemmere at være elbilist, hvis man befinder sig i det sønderjyske. Danmarks førende ladeoperatør Clever giver den sønderjyske la­de­in­fra­struk­tur en markant opgradering med Danmarks hidtil største offentlige lynladestation, der kan lade elbiler med lynhurtig strøm fra 0-80% på under en halv time. Til at hjælpe sig med at udpege de rette lokationer har Clever indgået en landsdækkende aftale med Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, EDC Poul Erik Bech, der netop har fundet en ideel lokation ved Aabenraa.

  • Capital Markets
  • Aabenraa
  • Clever
Læs artikel

Global e-sport­svirk­som­hed udvider med tv-studie: BLAST vil gøre Brøndby til e-sportens hovedstad

Coronakrisen blev springbrættet, der fik BLAST til at satse på at lave tv-produktioner for spiludgivere som bl.a. Counter-Strike og Fortnite til millioner af gamere verden over. Derfor flyttede den danske e-sport­svirk­som­hed sidste år ind i 2.495 m² lagerlokaler i Priorparken i Brøndby med formålet om at bygge top­pro­fes­sio­nel­le tv- og pro­duk­tions­stu­di­er. Siden er det kun gået stødt fremad for BLAST, og nu vil virksomheden med en udvidelse på 1.180 m² bringe endnu flere store e-sport­s­tur­ne­rin­ger og arrangementer til Brøndby. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningerne af lagerlokalerne.

  • BLAST
  • Brøndby
  • esport
Læs artikel

Unisport ekspanderer efter rekordår: Nordens største online fod­bold­spe­ci­a­list har netop lejet 10.000 m2 i Køge

Danskstiftede Unisport har netop lejet sig ind på 10.000 m² i en in­du­stri­e­jen­dom på Sleipnersvej 2 i Køge. Det sker på baggrund af massiv vækst og efter det bedste regnskabsår i fod­bold­for­ret­nin­gens historie. Ejen­doms­sel­ska­bet Mileway ejer in­du­stri­e­jen­dom­men, og EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af ejendommen, hvor der fortsat er 4.955 m² ledige lokaler til lager og logistik.

  • lager
  • logistik
  • industri
Læs artikel