Se Andelsboligforening til salg

Her kan du se, hvilke An­dels­bo­lig­for­e­ning vi har til salg lige nu. Du kan finde An­dels­bo­lig­for­e­ning til salg hos, som matcher med dine behov, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores er­hvervs­mæg­le­re er repræsenteret i hele landet. Derfor kan du altid finde en specialist fra EDC Erhverv, der hvor du er placeret. Vi har gjort det nemt for dig at finde An­dels­bo­lig­for­e­ning til salg hos os. 

Vil du vide hvad din ejendom er værd?

Vil du hvad din ejendom er værd?

Bestil en professionel salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom nedenfor, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re

Bestil salgsvurdering

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Opret din søgeagent

Tilmeld dig vores kø­ber-/lejer­kar­to­te­ket, så er du altid et skridt foran konkurrenterne. Du får nemlig besked, når der er nye $displayText til salg hos os. Alt du skal gøre er at skrive dine ønsker og kriterier, så kontakter vi dig, når vi har et match.

4 an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger til salg

Tilpas søgning
Vis kort

Opret en søgning og gem den her

Få besked når der kommer nye ejendomme og lokaler til salg og til leje hos EDC Erhverv. Tilmeld dig EDC’s lejerkartotek og køberkartotek, og modtag nye resultater for dine søgninger.

Du vil modtage en e-mail med links til nye er­hvervslo­ka­ler og er­hverv­se­jen­dom­me i de områder du søger. Derved kan du være på forkant og handle hurtigt når der er stor interesse for nye ejendomme.

Søg efter ejendom