Ejendomme til salg

Der er lige nu - 1.282 er­hverv­se­jen­dom­me til salg. Find alle er­hverv­se­jen­dom­me til salg EDC Erhverv. Vores er­hvervs­mæg­le­re dækker hele Danmark og alle typer er­hverv­se­jen­dom­me, inkluderet bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me, do­mi­cil­e­jen­dom­me, kon­to­re­jen­dom­me, detailbutikker, er­hvervslo­ka­ler, lagerejendomme, pro­duk­tions­e­jen­dom­me, hoteller og restauranter. Find er­hverv­se­jen­dom­men du søger, uanset om den skal lejes, ejes til investering eller til egen brug.

Vil du vide hvad din ejendom er værd?

Vil du hvad din ejendom er værd?

Bestil en professionel salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom nedenfor, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re

Bestil salgsvurdering

1.282 erhvervsejendomme til salg

Tilpas søgning
Vis kort

Opret en søgning og gem den her

Få besked når der kommer nye ejendomme og lokaler til salg og til leje hos EDC Erhverv. Tilmeld dig EDC’s lejerkartotek og køberkartotek, og modtag nye resultater for dine søgninger.

Du vil modtage en e-mail med links til nye er­hvervslo­ka­ler og er­hverv­se­jen­dom­me i de områder du søger. Derved kan du være på forkant og handle hurtigt når der er stor interesse for nye ejendomme.

Søg efter ejendom