Lejelokaler Aarhus

Butikslokaler til leje i Aarhus

Vi har samlet alt på denne side, så du let kan finde et butikslokale til i Aarhus, som passer til dine behov. Søg efter et lokale til leje i Aarhus eller kontakt os og hør mere.

Vi har mange års erfaring med formidling af bu­tik­se­jen­dom­me, herunder også butik til leje i Aarhus. Hos EDC Erhverv guider vi dig trygt igennem hele processen, så du får de bedste forudsætninger for et hurtigt forløb med den bedst mulige pris. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe til med at finde det helt rigtige butikslokale til leje i Aarhus, så giv os et kald.

Find din lokale specialist

EDC Erhverv har mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet. Sådan får du altid en kompetent service fra en specialist, der er tæt på din lokation. Vores mæglere samarbejder og videndeler på tvær af land og fagfelt, så du altid er garanteret en kompetent rådgivning, når du skal leje butik i Aarhus.

Find erhvervsmægler

Ingen ledige butikslokaler?

Var der ikke lige den helt rigtige forretning til leje i Aarhus? Tilmeld dig EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek, så får du de bedste forudsætninger for at finde et butikslejemål i Aarhus, der passer til dine behov. Tilmeld dig nu og få en mail, så snart der kommer nye, passende butikslokaler til leje i Aarhus.

Meget mere end rådgivning 

Søger du butik til leje i Aarhus? Så kan vi være din ideelle sam­ar­bejds­part­ner. Vi tilbyder vejledning og hjælper med at afsøge markedet. 

Vi kan også hjælpe med forhandlinger, udfærdige den endelige lejekontrakt eller kigge ind i alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der for ejendomme til leje i Aarhus. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os og tag en uforpligtende, indledende samtale med én af vores kompetente mæglere.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Vi hjælper med alt detail

Måske er du interesseret i noget helt andet end butikker til leje i Aarhus? Vi kan hjælpe dig med alle typer af de­tail­e­jen­dom­me. Uanset, hvad du leder efter, så står EDC Erhverv altid klar til at hjælpe dig godt i mål.
Klik på linket forneden og læs, hvordan vi hjælper dig med din specifikke detailsag.

Læs mere her

Ejendomstyper til salg i Aarhus

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel