Lejelokaler Aarhus

Butikslokaler til leje i Aarhus

Vi har samlet alt på denne side, så du let kan finde et butikslokale til i Aarhus, som passer til dine behov. Søg efter et lokale til leje i Aarhus eller kontakt os og hør mere.

Vi har mange års erfaring med formidling af bu­tik­se­jen­dom­me, herunder også butik til leje i Aarhus. Hos EDC Erhverv guider vi dig trygt igennem hele processen, så du får de bedste forudsætninger for et hurtigt forløb med den bedst mulige pris. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe til med at finde det helt rigtige butikslokale til leje i Aarhus, så giv os et kald.

Find din lokale specialist

EDC Erhverv har mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet. Sådan får du altid en kompetent service fra en specialist, der er tæt på din lokation. Vores mæglere samarbejder og videndeler på tvær af land og fagfelt, så du altid er garanteret en kompetent rådgivning, når du skal leje butik i Aarhus.

Find erhvervsmægler

Ingen ledige butikslokaler?

Var der ikke lige den helt rigtige forretning til leje i Aarhus? Tilmeld dig EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek, så får du de bedste forudsætninger for at finde et butikslejemål i Aarhus, der passer til dine behov. Tilmeld dig nu og få en mail, så snart der kommer nye, passende butikslokaler til leje i Aarhus.

Meget mere end rådgivning 

Søger du butik til leje i Aarhus? Så kan vi være din ideelle sam­ar­bejds­part­ner. Vi tilbyder vejledning og hjælper med at afsøge markedet. 

Vi kan også hjælpe med forhandlinger, udfærdige den endelige lejekontrakt eller kigge ind i alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der for ejendomme til leje i Aarhus. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, så kontakt os og tag en uforpligtende, indledende samtale med én af vores kompetente mæglere.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Vi hjælper med alt detail

Måske er du interesseret i noget helt andet end butikker til leje i Aarhus? Vi kan hjælpe dig med alle typer af de­tail­e­jen­dom­me. Uanset, hvad du leder efter, så står EDC Erhverv altid klar til at hjælpe dig godt i mål.
Klik på linket forneden og læs, hvordan vi hjælper dig med din specifikke detailsag.

Læs mere her

Ejendomstyper til salg i Aarhus

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel