Butik til salg i Aarhus

Butikslokaler til salg i Aarhus

På udkig efter ledige butikslokaler til salg i Aarhus? Så skal du ikke kigge meget længere. Her på siden finder du nemlig, alt du behøver for at finde den helt rigtige butik til salg i Aarhus. 

Hos EDC Erhverv kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige butikslokale til salg i Aarhus, der passer til dine specifikke behov. Vores mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet, sikrer dig en gedigen service, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde butikker til salg i Aarhus, selvom du pt. befinder dig et helt andet sted i landet. Vores kompetente mæglere samarbejder nemlig på tværs af landet, og det er til fordel for dig. 

Din lokale specialist

Her kan du finde en specialist, der kan hjælpe dig med dine behov, også hvis du kigger efter butik til salg i Aarhus. Vi er repræsenteret i hele landet, og derfor kan du altid finde en kompetent mægler tæt på din placering.

Find erhvervsmægler

Kontakt os 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det rette lokale til salg i Aarhus? Måske har du behov for hjælp til afsøgning? Tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende, indledende samtale.

Fandt du ikke noget?

Fandt du ikke den rette forretning til salg i Aarhus? Frygt ej! Du kan let tilmelde dig EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek, hvor du får du de bedste forudsætninger for at finde det lokale til salg i Aarhus, du drømmer om. Som bruger af Kø­ber­kar­to­te­ket får du en mail, når der kommer nye butikslokaler på markedet hos os, som passer med dine ønsker. På den måde er du altid et skridt foran andre interesserede.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Vi hjælper med mere 

Er du på udkig efter andet end butikslokale til salg i Aarhus? EDC Erhverv kan hjælpe dig med alle former for detailsager. Vi har mange års erfaring med alle typer af de­tail­e­jen­dom­me, og vi kan også hjælpe dig. 

Hos os får du rådgivning, hjælp til afsøgning af markedet, hjælp med at udfærdige kontrakt og meget mere, når du vælger os som din de­tail­sam­ar­bejds­part­ner. Klik på linket og læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine detaildrømme. 

Læs mere

Andre ejendomstyper til salg i Aarhus

Her kan du se andre ejendomstyper til salg i Aarhus. Klik på linket og se, om der skulle være en interessant ejendom til salg i Aarhus, der matcher med dine behov. 

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel