Ejendomme og lokaler til leje i Aarhus

Søger du er­hvervs­le­je­mål i Aarhus? Leder du efter en ejendom til leje i Aarhus til industri, eller er du på udkig efter er­hvervslo­ka­ler i Aarhus til fx kontor?

Vi har samlet alle vores er­hvervs­le­je­mål i Aarhus på denne side, så du har mulighed for at finde de er­hvervslo­ka­ler i Aarhus, der imødekommer dine behov. Leder du efter en bestemt type ejendomme til leje i Aarhus, kan du længere nede på siden klikke på ejendomstypen og se de ejendomme, der lige nu er til leje i Aarhus.

Få nye er­hvervslo­ka­ler i Aarhus i indbakken

Vil du holde dig opdateret med nye er­hvervs­le­je­mål i Aarhus? Tilmeld dig vores lejerkartotek, og få besked, når der kommer nye ejendomme til leje, som matcher dine ønsker. På den måde er du altid et skridt foran og på vej mod at finde det optimale er­hvervs­le­je­mål i Aarhus.

Ejendomstyper til leje i Aarhus

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Har du ikke fundet det er­hvervs­le­je­mål i Aarhus, du håbede på?

Har du set er­hvervslo­ka­ler­ne i Aarhus igennem uden at finde, hvad du søgte? Så kan det være en god idé at tage kontakt til vores er­hvervs­mæg­le­re i Aarhus. De kender ejen­doms­mar­ke­det indgående og ved, når der kommer nye er­hvervs­le­je­mål på markedet, som kunne passe til dit behov. Derudover har du ofte også skuffesager med er­hvervslo­ka­ler til leje i Aarhus liggende, som ikke markedsføres online og derfor ikke kan findes her på siden.

Kontakt dem, og hør, om de har er­hvervslo­ka­ler i Aarhus på hylderne, som matcher dine ønsker.

Kontakt din erhvervsmægler i Aarhus

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Henrik Frost Sørensen

Partner og er­hvervs­di­rek­tør, cand.merc.jur, erhvervsmægler, MDE

hfs@edc.dk51 85 42 8658 58 76 84EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Ejendomstyper til salg i Aarhus

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her