Er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aarhus 

Find er­hverv­se­jen­dom­me i Aarhus. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige er­hverv­se­jen­dom til dig og dine behov.

Søger du er­hverv­se­jen­dom­me til salg i Aarhus? Så kan vi hjælpe dig. Vi har samlet alle ejendomme til salg i Aarhus fra EDC's er­hvervs­mæg­le­re, så du nemt kan danne dig et overblik. Hvis du søger efter en bestemt ejendomstype, kan du også vælge denne og få et overblik over ledige ejendomme i Aarhus længere nede på siden. 

Få tilsendt nye ejendomme til salg i Aarhus 

Vil du holde dig opdateret på nye er­hverv­se­jen­dom­me, der kommer til salg i Aarhus? Tilmeld dig vores køberkartotek, og få besked, når der kommer nye ejendomme til salg i Aarhus. På den måde kan du være på forkant og hurtigt finde din næste er­hverv­se­jen­dom til i Aarhus.

Leder du efter en bestemt ejendomstype?

Se ejendomme til salg i Aarhus for forskellige ejendomstyper

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Har du ikke fundet den rigtige er­hverv­se­jen­dom i Aarhus?

Uanset om du leder efter en er­hverv­se­jen­dom i Aarhus som investering eller brugerejendom, så kan vi hjælpe dig. Vi arbejder hver dag med køb, salg, leje og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me i Aarhus, og vi er derfor løbende opdateret på udviklingen på markedet.

Fandt du ikke den er­hverv­se­jen­dom til salg i Aarhus, som du ledte efter? Så kan det være, at vores er­hvervs­mæg­le­re med lokalkendskab i Aarhus alligevel kan hjælpe dig. Vi har nemlig også sager, der ikke bliver markedsført og kendskab til investorer og brugere af ejendomme, som overvejer at sætte til salg, hvis de finder den rigtige køber. Kontakt vores er­hvervs­mæg­le­re med indsigt i ejen­doms­mar­ke­det i Aarhus.

Find erhvervsmægler

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Henrik Frost Sørensen

Partner og er­hvervs­di­rek­tør, cand.merc.jur, erhvervsmægler, MDE

hfs@edc.dk51 85 42 8658 58 76 84EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

802@edc.dk87 30 99 30

Søger du ejendomme til leje i Aarhus?

Se udvalget for din ønskede ejendomstype

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her