Kontor til leje i Randers

Er du på jagt efter kontor i Randers?

Vi har samlet alt, du behøver på denne side. Søg efter kontorlokaler i Randers, se hvilke kontorer vi har på hylderne eller kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde er­hvervs­le­je­mål i Randers. 

Hvis du leder efter et ledigt kontorlejemål i Randers, så er du kommet til det rette sted. Hos EDC Erhverv har vi mange års erfaring med leje af kontor. Vores mæglere er specialister i alle former for er­hverv­se­jen­doms­for­mid­ling, og de kan også assistere dig, når du skal finde kontorlokale til leje i Randers. 

Indtast dine kriterier i søgefunktionen forneden og find ledige kontorlejemål i Randers lige nu. Måske finder du det helt rigtige kontor i Randers til dine behov. 

Vi hjælper dig i mål

Din vigtigste sam­ar­bejds­part­ner

EDC Erhverv er repræsenteret ved mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet. Vi samarbejder tæt på tværs af kommunegrænser, hvilket er din garanti for at få den rette mægler til opgaven. 

Lokal forankring er vigtig for os, og sådan er du sikret en mægler, der kender mar­keds­si­tu­a­tio­nen i Randers. Sådan får du de bedste forudsætninger for at finde det rette kontor til leje i Randers. 

Find erhvervsmægler

Fandt du ikke det, du ledte efter? 

Var der ikke et lejemål i Randers, som faldt i din smag? 

Hvis ikke du kunne finde et kontorlokale til leje i Randers, som passe til dine behov, kan vi måske hjælpe dig. 

Tilmeld dig vores lejerkartotek og få en mail, når der nye kontorlejemål i Randers, der passer med din kriterier. 

Ejendomstyper til leje i Randers

Butikslokaler

Klik her

Værksted

Klik her

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp. Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dit kommende kontor til leje i Randers.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vestergade 24 - Nytorv, 8800 Viborg

751@edc.dk58 58 77 10

Ejendomstyper til salg i Randers

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Er­hverv­se­jen­dom­me

Klik her

Alsidig in­ve­ste­rings­ejen­dom i Roskilde centrum til salg for knap 70 mio. kr.

En in­ve­ste­rings­ejen­dom midt på gågaden i Roskilde med aktivt byliv og stor menneskestrøm rummer både detail, kontor og beboelse og er netop sat til salg. Den samlede pris er knap 70 mio. kr., som indbefatter 2 be­bo­el­ses­en­he­der, 12 er­hverv­sen­he­der samt kælder og tagterrasse med et samlet etageareal på 5.145 m². EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde skal formidle salget af den alsidige in­ve­ste­rings­ejen­dom på vegne af Velliv, der er en af Danmarks største pen­sions­sel­ska­ber.

  • Investering
  • Roskilde
Læs artikel

209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
Læs artikel

Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
Læs artikel