Kontorlokaler til leje Roskilde

Leje af kontorlokaler i Roskilde

EDC Erhverv har et bredt udvalg af kontorlokaler til leje i Roskilde. Søg efter ledige lejemål i Roskilde eller kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores eksperter kan også hjælpe dig med kontor til leje i Roskilde. Vi har mange års erfaring og trækker på et bredt, nationalt netværk med lokal forankring. Derfor kan vi tilbyde dig et trygt og professionelt forløb, når du skal leje kontor i Roskilde.

Vi finder det rette kontor

Når du søger lokaler til leje i Roskilde - herunder kontorlokaler til leje, hjælper vi med alt fra afsøgning af markedet, rådgivning, udfærdigelse af kontrakt og alt det ind imellem.

Læs, hvordan vi kan hjælpe

Når du skal leje kontor i Roskilde

 • Mæglere med bred og lang erfaring
 • Gennemgribende markedsanalyse
 • Afdækker dine behov
 • Hjælper dig i for­hand­lings­pro­ces­sen
 • Vi hjælper med at udfærdige lejekontrakt
 • Kigger i alternative løsninger, hvis nødvendigt

Vi finder det rette er­hvervs­le­je­mål

Hvis du leder efter er­hvervs­le­je­mål, herunder kontorlokale i Roskilde, så er EDC Erhverv den perfekte sam­ar­bejds­part­ner til opgaven. Vores specialister hjælper dig med at afsøge området for relevante lokaler til leje i Roskilde, så du får præcis de kontorlokaler til leje, der matcher dine behov

Vi ved, at det kan være uoverskueligt

Derfor stiller vi vores ekspertise til rådighed for dig. Vi har et indgående mar­ked­skend­skab og et landsdækkende netværk, der giver dig de bedste forudsætninger for at få den bedste pris og det bedst mulige forløb, når du skal leje kontor- og er­hvervs­le­je­mål i Roskilde.

Læs seneste KontorFokus

Få det fulde overblik

Tilmeld dig og læs de seneste nyheder og tendenser fra kontormarkedet. Med KontorFokus i hånden er du altid opdateret på det nyeste nye fra markedet. 

Tilmeld køber-/lejerkartotek

Vores store landsdækkende Køber-/Lejerkartotek bidrager med detaljerede oplysninger om ledige er­hvervs­le­je­mål. Du kan holde dig opdateret på de ejendomme, du er interesseret i og på den måde være et skridt foran, når du skal leje kontor i Roskilde. Du kan desuden oprette dit ønske i kartoteket, så klarer vi søgningen og mar­keds­fø­rin­gen for dig overfor en relevant målgruppe.

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

 • Aalborg
 • DEKRA
 • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

 • Skagen
 • Ankerhus
 • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

 • Landbrug
 • Lolland Falster
Læs artikel