Kontorlokaler til leje Roskilde

Leje af kontorlokaler i Roskilde

EDC Erhverv har et bredt udvalg af kontorlokaler til leje i Roskilde. Søg efter ledige lejemål i Roskilde eller kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores eksperter kan også hjælpe dig med kontor til leje i Roskilde. Vi har mange års erfaring og trækker på et bredt, nationalt netværk med lokal forankring. Derfor kan vi tilbyde dig et trygt og professionelt forløb, når du skal leje kontor i Roskilde.

Vi finder det rette kontor

Når du søger lokaler til leje i Roskilde - herunder kontorlokaler til leje, hjælper vi med alt fra afsøgning af markedet, rådgivning, udfærdigelse af kontrakt og alt det ind imellem.

Læs, hvordan vi kan hjælpe

Når du skal leje kontor i Roskilde

 • Mæglere med bred og lang erfaring
 • Gennemgribende markedsanalyse
 • Afdækker dine behov
 • Hjælper dig i for­hand­lings­pro­ces­sen
 • Vi hjælper med at udfærdige lejekontrakt
 • Kigger i alternative løsninger, hvis nødvendigt

Vi finder det rette er­hvervs­le­je­mål

Hvis du leder efter er­hvervs­le­je­mål, herunder kontorlokale i Roskilde, så er EDC Erhverv den perfekte sam­ar­bejds­part­ner til opgaven. Vores specialister hjælper dig med at afsøge området for relevante lokaler til leje i Roskilde, så du får præcis de kontorlokaler til leje, der matcher dine behov

Vi ved, at det kan være uoverskueligt

Derfor stiller vi vores ekspertise til rådighed for dig. Vi har et indgående mar­ked­skend­skab og et landsdækkende netværk, der giver dig de bedste forudsætninger for at få den bedste pris og det bedst mulige forløb, når du skal leje kontor- og er­hvervs­le­je­mål i Roskilde.

Læs seneste KontorFokus

Få det fulde overblik

Tilmeld dig og læs de seneste nyheder og tendenser fra kontormarkedet. Med KontorFokus i hånden er du altid opdateret på det nyeste nye fra markedet. 

Læs magasinet

Tilmeld køber-/lejerkartotek

Vores store landsdækkende Køber-/Lejerkartotek bidrager med detaljerede oplysninger om ledige er­hvervs­le­je­mål. Du kan holde dig opdateret på de ejendomme, du er interesseret i og på den måde være et skridt foran, når du skal leje kontor i Roskilde. Du kan desuden oprette dit ønske i kartoteket, så klarer vi søgningen og mar­keds­fø­rin­gen for dig overfor en relevant målgruppe.

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

 • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

 • Hotel
 • Retail
 • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

 • Research
 • Analyse
 • International
Læs artikel