EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Taastrup

EDC Erhverv Poul Erik Bech er specialister i er­hverv­se­jen­dom­me: Salg/udlejning - Køb/leje - Vurderinger til regnskab mm. - Rådgivning

Ønsker du et uforpligtende oplæg, salg eller udlejning af din er­hverv­se­jen­dom? Ring og bestil en vurdering på tlf. 43 73 38 80.

Med mere end 40 års mæglererfaring på Københavns Vestegn kender vi vores område til fin­ger­spid­ser­ne. At vi mestrer salg og udlejning af enhver form for fast ejendom, giver os et stort og effektivt lokalt netværk, som gang på gang er nyttigt, når vi søger en køber eller lejer til en bestemt ejendom.

Et godt netværk kommer ikke af sig selv. Det får vi kun fordi vores kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser har tillid til os. Derfor gør vi hos EDC Erhverv meget ud af altid at leve op til vores grundlæggende værdier om altid at levere en 100% indsats og at fremstå troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det skaber resultater, resultater skaber tilfredse kunder og tilfredse kunder kommer igen.

I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på reel ejen­doms­for­mid­ling baseret på høj etik, god service og ikke mindst godt købmandskab!

Vi er naturligvis medlem af Ejendomstorvet.dk – Danmarks største portal for er­hverv­se­jen­dom­me.

VI KENDER VESTEGNEN - VESTEGNEN KENDER OS

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Taastrup Hovedgade 1152630 Taastrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
43 14 42 43
Åbningstider
Mandag
9:00 - 17:00
Tirsdag
9:00 - 17:00
Onsdag
9:00 - 17:00
Torsdag
9:00 - 17:00
Fredag
9:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re