Vi finder dit værksted

Din sam­ar­bejds­part­ner 

Når du skal købe eller leje værk­steds­lo­ka­ler, er det vigtigt at have den rette partner ved hånden. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige værksted til leje eller salg. Vi afsøger markedet, rådgiver og hjælper med alt fra a-z, så du kan få en gnidningsfri proces på et omskifteligt marked.

Leder du efter det helt rigtige værksted til leje eller salg?

Eller skal du sælge og derfor finde en ny køber eller lejer til dit værksted? EDC Erhverv har mange års erfaring med køb, salg, leje og udlejning af værk­sted­s­e­jen­dom­me. Du kan derfor trygt vælge os som partner.

Kontakt os

Tilmeld køber-/lejerkartotek

Tilmeld dig vores køber-/lejerkartotek og få det fulde overblik over interessante værksteder til salg eller leje i dit område. Du kan også se udviklingen på de værksteder, du er interesseret i. Sådan kan du altid være et skridt foran.

Bliv opdateret på in­du­stri­mar­ke­det

Med IndustriFokus i hånden kan du holde dig opdateret på alle facetter af in­du­stri­mar­ke­det. Vi beskriver tendenser, mar­keds­si­tu­a­tio­ner og giver dig de seneste og mest relevante historier, så du let kan holde dig opdateret.

Tilmeld dig

Skal du derimod sælge eller udleje dit værk­steds­lo­ka­le, så hjælper vi dig med en hurtig og optimal proces. Vi analyserer an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, finder potentielle købere eller lejere, planlægger salgs- eller ud­lej­nings­pro­ces­sen og meget mere. Uanset, om du skal sælge eller udleje, bestræber vi os på at skabe maksimal værdi for dig. Læs endnu mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige køber eller lejer til dit værksted. Læs mere om salg af er­hverv­se­jen­dom­me eller udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me.