Detail fra EDC

Kongensgade 96 ST TV

6700 Esbjerg

117.000 kr./år

140 m²

Med god beliggenhed på strøget udlejes velindrettet butik på i alt 140 kvm, heraf kælder på 70 kvm

Lejemålet ligger i stueplan på denne præsentable ejendom fra 1887, og har siden 1960'erne været anvendt som stof- og garnforretning.

Lejemålet udgør i stueplan ca. 70 kvm. Heraf udgør selve butiksdelen ca. 40 kvm, mens baglokaler udgør ca. 30 kvm - hvoraf ca. 9 kvm nemt kan tilføjes butiksarealet.

Baglokalerne er indrettet med bl.a. kontor/personalerum, et særskilt toilet samt et mindre lagerlokale og gang.

Butikken er lyst og imødekommende indrettet, med hvidmalede vægge og et pænt, mørkt tæppeflise-gulv.

Med en god loftshøjde på ca. 3,04 meter i butikken, understøttes fornemmelsen af rum og lys i lokalerne, hvilket giver nogle indretnings- og udsmyk­nings­mæs­si­ge fordele.

God facade mod Kongensgade med store lyse vinduespartier og kundeindgang i midten.

Centralt i lejemålet er der adgang til egen kælder på ca. 70 kvm, der er indrettet med flere disponible rum med åben forbindelse til hinanden. Loftshøjden i kælderen er ca. 2,0 meter og kælderen - der er pænt og lyst indrettet - er alene anvendelig som lager/arkiv. Kælderen er i øvrigt helt tør, og kan derfor også anvendes til lager for blandt andet fugtfølsomme varer.

Butikken er beliggende i en del af Kongensgade, hvor flere lejere har søgt til de seneste par år - såsom Guldægget, Slik for voksne, Puls og Søstrene Grene. Derudover ligger her velkendte forretninger som Jill & Joy og Rich - der giver nærområdet et godt butiksmiks og medvirker til et godt, stabilt kundeflow.

Der er indgang til lejemålet såvel forfra som bagfra. Der kan tillejes 1 stk. par­ke­rings­plads i gården for kr. 250 pr. måned.

Et godt, velindrettet og ind­flyt­nings­klart butikslejemål til en særdeles attraktiv leje i Kongensgade.