Kontor fra EDC

Kokmose 12

6000 Kolding

416.250 kr./år

555 m²

Kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord

Velbeliggende kontor:
På Kokmose 12 findes dette velbeliggende lejemål i en flot og velholdt ejendom. Ejendommen er beliggende i et større erhvervsområde med blandet kontor, spedition, lettere produktions- og han­delsvirk­som­he­der – bl.a. Fedex, EWII, Tryg Forsikring, og GLS.

Beliggenheden og infrastruktur:
Her har du en beliggenhed tæt på E20 og E45 ved mo­tor­vejs­af­kør­sel 62 Kolding Ø og 63 Bramdrupdam. Fra ejendommen er der let adgang til Kolding midtby og kun 100 meter til nærmeste stoppested for offentlig transport. Til ejendommen er der en stor par­ke­rings­plads med rig mulighed for parkering. Udlejer har opsat ladestandere til elbiler.

Lejemålet er beliggende på første sal og der er adgang via trappe eller elevator. Via hovedindgangen er der mulighed for at deltage i husets fæl­les­re­cep­tion

Lejemålets indretning og faciliteter:
Lejemålet fremstår som et moderne kontorlandskab med lyse farver, pæne flisetæppe gulve og moderne og behagelig LED belysning. Kontoret er udstyret med ventilation med køl, som sikrer et godt indeklima.
Indrettet med et storrumskontor, 4 mindre kontorlokaler samt et kontor. I enden af lejemålet findes the-køkken samt 2 toiletter. Alle vægge er lette vægge, hvorfor anden indretning nemt kan etableres.

Til lejemålet hører fællesbrug af stort moderne mødecenter, stort auditorium og en lys og venlig kantine. Mødelokaler bookes i fælles bookingsystem for ejendommens lejere. Kantinen drives af ekstern leverandør og der er som lejer mulighed for at deltage i spisning og forplejning til møder og fir­maar­ran­ge­men­ter.

Udover fælles mø­de­fa­ci­li­te­ter og kantine, findes der i kælderen et stort personalerum, med mulighed for at indrette hyggelige per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter og/eller en ”fredagsbar”. Rummet er i dag indrettet med sofaer, billard og et bordtennisbord. I kælderen er der ligeledes squashbane til fri afbenyttelse, samt bade- og om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter.

Energi og Bæredygtighed:
Ejendommen er i dag energimærke C og udlejer har blandt andet etableret ladestandere, ligesom der ses på mulighederne for, at etablere solceller på taget. Ved indretning til nye lejere i bygningen, vil der være et stort fokus på, at der vælges bæredygtige løsninger, som kan bidrage positivt til ejendommens energimærke.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning

Teknik

  • Personelevator

Afstand til

  • Kokmose v Kokholm (Bramdrupdam)101 m
  • E 201,8 km

Nøgletal

Adresse
Kokmose 12
Sagsnr.
603531084
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
416.250 kr./år
Erhvervsareal
555 m²

Arealer

Bebygget
555 m²
Erhvervsareal
555 m²
Etageareal
555 m²

Økonomi

Årlig leje
416.250 kr./år
Månedlig leje
34.687 kr.
Årlig leje pr. m²
750 kr.
Årlige driftsudgifter
191.730 kr.
Månedlige driftsudgifter
15.977 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
345 kr.
Bruttoleje pr. år
607.980 kr.
Månedlig bruttoleje
50.665 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.095 kr.
Depositum
249.750 kr.
Aconto Varmeudgifter
56.000 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
3 år
Uopsigelighed fra udlejer
3 år
Opsigelse
6 mdr.
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI dog min. 2%
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Udefineret
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C