Aldi-exit åbner op for splinternyt lop­pe­su­per­mar­ked i Bagsværd

  • Bagsværd
  • Detail
  • Bæredygtighed

Su­per­mar­keds­dag­lig­va­rer på hylderne på Gammelmosevej i Bagsværd byttes nu ud med gen­brugs­bør­ne­tøj og -legetøj. Loppeklubben er et splinternyt lop­pe­su­per­mar­ked-koncept, som overtager lokalerne og forventer at åbne dørene allerede i juni 2023. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af supermarkedets lokaler.

I begyndelsen af året meldte Aldi ud, at de lukkede deres 188 danske butikker ned. Det betyder, at en række butikslokaler er kommet i spil i hele landet. Det viser sig nu på Gammelmosevej 328 i Bagsværd, hvor der er malet iværksætteri og genbrug på de Aldi-hvide vægge:

”Jeg har altid haft en fascination for loppemarkeder – og især lop­pe­su­per­mar­ke­der. Kombineret med min drøm om at blive iværksætter, har jeg udviklet et koncept, så Loppeklubben løser nogle af de problemer, jeg så i markedet. Loppeklubben skal gøre det nemmere for både købere og sælgere af gen­brugs­bør­ne­tøj og -børnelegetøj,” fortæller Phillip Gleje, stifter og indehaver af Loppeklubben. Han fortsætter:

”Jeg er ekstremt glad for lokalerne, der har en interessant beliggenhed og er rigtig godt indrettet for en butik som vores. Lokalerne skal klart have lidt kærlighed, men vi får inventar og åbner for indlevering af gen­brugs­pro­duk­ter meget snart, så vi håber at kunne åbne dørene op for en helt ny og unik gen­brugs­op­le­vel­se allerede i denne måned.”

Udlejet på rekordtid
Lejemålet har et etageareal på 578 m2 og er særdeles velbeliggende med facade ud mod Bagsværd Hovedgade. Det var én af år­sags­for­kla­rin­ger­ne til den hurtige udlejning. Lotte Bach, erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Taastrup siger:

”Jeg fik su­per­mar­keds­bu­tik­ken til udlejning, og min kollega Frank Kristensen fra EDC Poul Erik Bech i Herlev havde i forvejen kontakt til lejer, der søgte en butik til genbrugsbutik for børnetøj og legetøj. Vi regnede lejemålet for attraktivt for lejer, og med et godt samarbejde fik vi lukket sagen efter første fremvisning og til alle parters tilfredshed. Sagen er et rigtig godt eksempel på, hvordan vi i EDC Erhverv kan samarbejde på tværs af erhvervscentre og områder for at løfte opgaven.”

Frank Kristensen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger: ”Vi er glade for at kunne bistå kunden med en god udlejning, hvor alle parter kan gå glade fra for­hand­lings­bor­det. Ejendommen er placeret i attraktive rammer med unik synlighed og mange for­bi­pas­se­ren­de nær Bagsværd Hovedgade. Selve indretningen af lejemålet er ideel til diverse nonfood forretninger fx beklædning, spe­ci­al­for­ret­ning eller lignende. Derfor fandt vi også lokalerne perfekte til Loppeklubbens behov. Det har formegentlig også været udslagsgivende for, at vi kunne få en lejeaftale på plads efter meget kort tid.”

Et velfungerende forløb
Lejemålet er beliggende i en veldreven an­dels­bo­lig­for­e­ning og har både en mindre frisør og elek­tro­nik­bu­tik som nabo. Udlejer og formand for an­dels­bo­lig­for­e­nin­gen, Svend-Erik Andersen, siger:

”Vi har haft et hurtigt og enkelt forløb, som vi er meget tilfredse med. Vi mødtes med mægler en enkelt gang, og så gik det ellers bare hånd i hanke derfra, hvor der blev sørget for fremvisning og lejekontrakt, og vi blev opdateret undervejs i forløbet. Nu har vi fået en god lejer, som vi er meget glade for og som passer fint til vores lokaler. Alt i alt har det været et super forløb, der faktisk ikke kunne være gået meget bedre.”

Phillip Gleje siger: ”Det har faktisk været svært at finde et ledigt lokale, der passede til vores behov, men Frank Kristensen fra EDC Erhverv var lynhurtig, da jeg ringede. Det har været et kanonforløb uden det store besvær, hvor vi har haft en god dialog med Frank og Lotte. Nu glæder vi os til at åbne dørene op og byde de lokale velkommen til et nyt slags lop­pe­su­per­mar­ked.”

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og spændende nyheder med Detail Fokus.

Læs Detail Fokus

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel