An­dels­bo­lig­for­e­ning sælger gedigen rød­sten­se­jen­dom i Aalborg for 12 mio. kr.

Alt text
  • investering
  • aalborg
  • boligudlejningsejendom

En an­dels­bo­lig­for­e­ning har netop solgt deres ejendom på Dannebrogsgade 20 i attraktive Aalborg Vestby. Ejendommen består af i alt 5 etager med kælder og 9 lejligheder, hvoraf alle på nær én er stu­den­ter­ven­li­ge toværelses lejligheder. EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af tegl­sten­se­jen­dom­men for 12 mio. kr.

En andelsforening i Aalborg har netop solgt deres indbydende ejendom, der har et etageareal på 592 m2 og et grundareal på 301 m2. Ejendommen er bygget i velpassede røde mursten med karnapper mod Dannebrogsgade. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, der har formidlet salget af in­ve­ste­rings­ejen­dom­men, siger:

”Ejendommen er opført i teglsten med på syld­stens­fun­da­ment og fremstår præsentabel, velpasset og i god stand. Der er et hav af flotte arkitektoniske detaljer ved byggeriet, som springer i øjnene både udvendigt og inde i lejlighederne, som varierer i størrelser fra 2-4 værelser på 60-96m2. Det er ideelle størrelser, især for de mange studerende, som hvert år strømmer til Aalborg.”

Ejendommen har siden 1982 været ejet og drevet som andelsforening, der desuden er medlem af et velfungerende gårdlaug, så der er adgang for alle beboere til et stort fælles gårdmiljø samt egen indgang til altan og VELUX-vinduer i tagetagen. Michael Stilling siger:

”En rød­sten­se­jen­dom i denne kaliber er et særsyn. Bygningen har et charmerende udtryk og en høj grad af funktionalitet, hvor gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, for- og bagtrappe, teknikrum og cykelparkering gør ejendommen enormt nem og attraktiv at bo i.”

En rød­sten­se­jen­dom i denne kaliber er et særsyn. Bygningen har et charmerende udtryk og en høj grad af funktionalitet, hvor gode par­ke­rings­mu­lig­he­der, for- og bagtrappe, teknikrum og cykelparkering gør ejendommen enormt nem og attraktiv at bo i.

Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Beliggenhed i verdensklasse

Dannebrogsgade 20 er hjemhørende i Aalborg Vestby med gåafstand til byens gågadenet og kort afstand til offentlig transport, hvor rejsen til de rekreative oplevelser i Vestre Fjordpark, Aalborg Streetfood, Lystbådehavnen og meget mere, ikke er langt væk.

”Dannebrogsgade 20 ligger meget attraktivt i Aalborg Vestby. Der er en enorm efterspørgsel på boliger i netop dette område, især fra studerende, som ønsker at bo i nærheden af studiet, men samtidigt være tæt på det kulturelle liv, området også tilbyder. Ejendommen har en alletiders placering i et af Aalborgs mest populære bydele, der fortsat er i rivende udvikling,” siger Michael Stilling fra EDC Erhverv.

Fra gammel industriby til kulturelt mekka

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by med sine næsten 140.000 indbyggere. Byen er i hastig udvikling og har i takt med, at Aalborg Universitet har vokset sig større tiltrukket flere studerende, der har universitet som deres primære fikspunkt. Det har skabt nyt liv i byen, der har lagt grobund for det sunde erhvervsliv og de mange planlagte byforbedringer. Særligt i det østlige Aalborg er der investeret for godt 10. mia. kr. i byudviklende projekter.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE

stilling@edc.dk23 29 26 4658 58 71 51EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel