Erantishaven i Rødovre snart klar med 83 DGNB Guld-certificerede lejeboliger

Der er godt gang i opførelsen af boligprojektet Erantishaven i Rødovre, der sker i samarbejde mellem CapMan og Nordstern, som tidligere har samarbejdet på flere projekter. Nu starter selve udlejningsarbejdet, og derfor er EDC Projekt Poul Erik Bech valgt til at stå for udlejningen af de 83 kvalitetslejligheder på mellem 2-6-værelser, som snart har første åbent-hus og med indflytning oktober 2023.
  • Rødovre
  • Projekt
  • Lejeboliger

Der er godt gang i opførelsen af boligprojektet Erantishaven i Rødovre, der sker i samarbejde mellem CapMan og Nordstern, som tidligere har samarbejdet på flere projekter. Nu starter selve ud­lej­nings­ar­bej­det, og derfor er EDC Projekt Poul Erik Bech valgt til at stå for udlejningen af de 83 kva­li­tets­lej­lig­he­der på mellem 2-6-værelser, som snart har første åbent-hus og med indflytning oktober 2023.

Opførelsen af Erantishaven på Egegårdsvej i Rødovre er i fuld gang. Den første prøvebolig er snart klar, første åbent-hus-arrangement er den 16. april, og byggeriet forventes færdigt oktober 2023. Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate, siger:

”Erantishaven består af 83 DGNB Guld-certificerede boliger i det urbane og pulserende Rødovre Centrum. De kommer til at ligge centralt tæt på rådhuset og med kun 100 meter til det store shoppingcenter Rødovre Centrum og få minutters gang til Damhusengen og Damhussøen. Vi har med projektet en vision om at skabe en mere grøn bykerne med moderne kva­li­tets­bo­li­ger, byliv og rekreative områder.”

”Området har tidligere været præget af erhverv, men nu bliver den skønne beliggenhed udnyttet fuldt ud med moderne lejeboliger, som er tiltænkt blandede aldersgrupper og fa­mi­lie­sam­men­sæt­nin­ger. Byggeriet opføres som en trappeformet bygning, der går fra kælder til femte etage. Ovenpå par­ke­rings­kæl­de­ren etableres fællesarealer. Vi glæder os til at byde de mange nye beboere velkommen i Erantishaven.”

Miljø er et gennemgående tema i Erantishaven, der certificeres med DGNB Guld. For at opnå cer­ti­fi­ce­rin­gen er bl.a. betonen fra det gamle er­hvervs­byg­ge­ri knust og udnyttet som bærelag på byggepladsen og under de fremtidige belægninger. Det svarer til ca. 1.000 tons beton, som er blevet genanvendt på stedet. De eksisterende belægninger bliver også genbrugt.

Rødovre i rivende udvikling

Kenneth Nielsen, pro­jek­t­di­rek­tør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Det bliver virkelig lækre kva­li­tets­lej­lig­he­der til familier i alle aldre. Der er fokus på miljø og skønne grønne omgivelser med 2-6-væ­rel­ses­lej­lig­he­der på mellem 65-155 m2, hvor lejepriserne starter fra 10.950 kr. om måneden. Det er en del mindre end tilsvarende topmoderne lejligheder i København. Rødovre er en by i rivende udvikling, hvor der sker en gennemgribende forvandling af de gamle er­hvervs­byg­nin­ger til blomstrende boligområder.”

”Beboerne i Erantishaven får enten adgang til private tagterrasser, terrasser eller altaner, hvor de resterende kvadratmeter af taget dækkes med sedum og solceller. Derudover skabes der friarealer i stueplan, som omkranses af bygningen og dermed skaber private fællesarealer for beboerne. Det første åbne-hus bliver d. 16. april. Vi forventer mange besøgende og en stor interesse for at bo i Erantishaven, og de kommende beboere kommer da også til at flytte ind i et superspændende kva­li­tets­pro­jekt.”

Læs mere om Erantishaven, herunder lejeniveauer, indretningen på de 2-6-værelses lejeboliger og det første åbent-hus d. 16. april i projektets prøvebolig, på projektets hjemmeside: www.erantishaven.dk

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE

kni@edc.dk20 33 00 2158 58 70 54EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel