Erantishaven i Rødovre snart klar med 83 DGNB Guld-certificerede lejeboliger

Der er godt gang i opførelsen af boligprojektet Erantishaven i Rødovre, der sker i samarbejde mellem CapMan og Nordstern, som tidligere har samarbejdet på flere projekter. Nu starter selve udlejningsarbejdet, og derfor er EDC Projekt Poul Erik Bech valgt til at stå for udlejningen af de 83 kvalitetslejligheder på mellem 2-6-værelser, som snart har første åbent-hus og med indflytning oktober 2023.
  • Rødovre
  • Projekt
  • Lejeboliger

Der er godt gang i opførelsen af boligprojektet Erantishaven i Rødovre, der sker i samarbejde mellem CapMan og Nordstern, som tidligere har samarbejdet på flere projekter. Nu starter selve ud­lej­nings­ar­bej­det, og derfor er EDC Projekt Poul Erik Bech valgt til at stå for udlejningen af de 83 kva­li­tets­lej­lig­he­der på mellem 2-6-værelser, som snart har første åbent-hus og med indflytning oktober 2023.

Opførelsen af Erantishaven på Egegårdsvej i Rødovre er i fuld gang. Den første prøvebolig er snart klar, første åbent-hus-arrangement er den 16. april, og byggeriet forventes færdigt oktober 2023. Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate, siger:

”Erantishaven består af 83 DGNB Guld-certificerede boliger i det urbane og pulserende Rødovre Centrum. De kommer til at ligge centralt tæt på rådhuset og med kun 100 meter til det store shoppingcenter Rødovre Centrum og få minutters gang til Damhusengen og Damhussøen. Vi har med projektet en vision om at skabe en mere grøn bykerne med moderne kva­li­tets­bo­li­ger, byliv og rekreative områder.”

”Området har tidligere været præget af erhverv, men nu bliver den skønne beliggenhed udnyttet fuldt ud med moderne lejeboliger, som er tiltænkt blandede aldersgrupper og fa­mi­lie­sam­men­sæt­nin­ger. Byggeriet opføres som en trappeformet bygning, der går fra kælder til femte etage. Ovenpå par­ke­rings­kæl­de­ren etableres fællesarealer. Vi glæder os til at byde de mange nye beboere velkommen i Erantishaven.”

Miljø er et gennemgående tema i Erantishaven, der certificeres med DGNB Guld. For at opnå cer­ti­fi­ce­rin­gen er bl.a. betonen fra det gamle er­hvervs­byg­ge­ri knust og udnyttet som bærelag på byggepladsen og under de fremtidige belægninger. Det svarer til ca. 1.000 tons beton, som er blevet genanvendt på stedet. De eksisterende belægninger bliver også genbrugt.

Rødovre i rivende udvikling

Kenneth Nielsen, pro­jek­t­di­rek­tør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Det bliver virkelig lækre kva­li­tets­lej­lig­he­der til familier i alle aldre. Der er fokus på miljø og skønne grønne omgivelser med 2-6-væ­rel­ses­lej­lig­he­der på mellem 65-155 m2, hvor lejepriserne starter fra 10.950 kr. om måneden. Det er en del mindre end tilsvarende topmoderne lejligheder i København. Rødovre er en by i rivende udvikling, hvor der sker en gennemgribende forvandling af de gamle er­hvervs­byg­nin­ger til blomstrende boligområder.”

”Beboerne i Erantishaven får enten adgang til private tagterrasser, terrasser eller altaner, hvor de resterende kvadratmeter af taget dækkes med sedum og solceller. Derudover skabes der friarealer i stueplan, som omkranses af bygningen og dermed skaber private fællesarealer for beboerne. Det første åbne-hus bliver d. 16. april. Vi forventer mange besøgende og en stor interesse for at bo i Erantishaven, og de kommende beboere kommer da også til at flytte ind i et superspændende kva­li­tets­pro­jekt.”

Læs mere om Erantishaven, herunder lejeniveauer, indretningen på de 2-6-værelses lejeboliger og det første åbent-hus d. 16. april i projektets prøvebolig, på projektets hjemmeside: www.erantishaven.dk

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE

kni@edc.dk20 33 00 2158 58 70 54EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel