Ledigt præsentabelt kontorlejemål i Viborg til den kva­li­tets­be­vid­ste virksomhed

  • Kontor
  • Kontorejendom

Nu er der mulighed for at flytte ind i en af de mest markante kon­to­re­jen­dom­me i Viborg. DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab udlejer nemlig et utroligt spændende lejemål i stueplan og på førstesal i deres domicilejendom på Lundborgvej 18 i Viborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har fået til opgave at finde en lejer til lejemålet, som er op til 1.056 m² og har god synlighed ud til Ydre Ringvej.

DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab er et af Danmarks ældste og største advokatfirmaer med lokationer i både Aarhus, Esbjerg, Herning, København og ikke mindst deres domicil i Viborg. DAHL beskæftiger mere end 200 medarbejdere, hvoraf en fjerdedel sidder i do­mi­cil­e­jen­dom­men i Viborg. Der er dog stadig fin plads i den præsentable kontorejendom, så nu udlejer DAHL dele af ejendommen ud. Christoffer Belmann Mirasola, COO/Partner hos DAHL Ad­vo­kat­part­ner­sel­skab fortæller:

”Vi har besluttet os for leje en del af stueplan og førstesal ud. Kontoret egner sig til omkring 100 personer, men vi er kun halvdelen i Viborg, så vi har rigtig fin plads i huset, som vi gerne vil dele med en anden kva­li­tets­be­vidst virksomhed, som kan være med til at skabe lidt mere liv i det store kontorhus.”

”Kontoret egner sig perfekt til liberale erhverv, fx en bank, et konsulentfirma, et revisionsfirma eller en IT-virksomhed, men vi er bestemt også åbne over for andre virksomheder, som ønsker at have kontor i flotte rammer og med lækre faciliteter. Der er uanede par­ke­rings­mu­lig­he­der for både medarbejdere og gæster af huset, så der er rig mulighed for at holde konferencer eller andre arrangementer,” siger Christoffer Belmann Mirasola.

Unikt og fleksibelt lejemål
Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, som har til opgave at finde en lejer til kon­tor­le­je­må­let. Bo K. Jørgensen, partner og erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, fortæller:

”Det er ikke hver dag, at man får sådan en her lejesag på hylden. Det er et helt unikt og spændende lejemål, i det, som velsagtens er Viborgs flotteste domicilejendom. Ejendommen fremtræder virkelig elegant og præsentabel, og så er der forskellige muligheder for antallet af kvadratmeter, så selv den mest kræsne lejer, vil kunne få opfyldt sine behov.”

”Der er mulighed for enten at leje alle 1.056 m² fordelt på både stueplan og første sal, eller ’nøjes’ med 386 m² i stueplan med indgang gennem den smukke og imponerende foyer. I stuen er der i alt 10 kontorer, som også kan bruges som mødelokaler og personalerum, og derudover to lyse åbne arealer til reception, en fordelingsgang, toilet­fa­ci­li­te­ter og et tekøkken. På første sal er der yderligere 14 kontorer og desuden et imponerende og unikt lysindfald med store glaspartier i loftet,” siger Bo K. Jørgensen og fortsætter:

”Ejendommen ligger på Lundborgvej 18 med facade ud mod Ydre Ringvej, som er rimelig befærdet. Der er rigtig fine til­kør­sels­for­hold til ejendommen og med kun 3 kilometer til Viborg centrum, er man også koblet til resten af byen.”

Læs mere om lejemålet på Sønderskovvej

    Klik her

    Vil du vide mere?

    Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

    Tilmeld nyhedsbrev

    DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

    Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

    • Aalborg
    • DEKRA
    • Byggeprojekt
    Læs artikel

    Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

    Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

    • Skagen
    • Ankerhus
    • Investering
    Læs artikel

    228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

    En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

    • Landbrug
    • Lolland Falster
    Læs artikel