Ledigt præsentabelt kontorlejemål i Viborg til den kva­li­tets­be­vid­ste virksomhed

 • Kontor
 • Kontorejendom

Nu er der mulighed for at flytte ind i en af de mest markante kon­to­re­jen­dom­me i Viborg. DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab udlejer nemlig et utroligt spændende lejemål i stueplan og på førstesal i deres domicilejendom på Lundborgvej 18 i Viborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har fået til opgave at finde en lejer til lejemålet, som er op til 1.056 m² og har god synlighed ud til Ydre Ringvej.

DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab er et af Danmarks ældste og største advokatfirmaer med lokationer i både Aarhus, Esbjerg, Herning, København og ikke mindst deres domicil i Viborg. DAHL beskæftiger mere end 200 medarbejdere, hvoraf en fjerdedel sidder i do­mi­cil­e­jen­dom­men i Viborg. Der er dog stadig fin plads i den præsentable kontorejendom, så nu udlejer DAHL dele af ejendommen ud. Christoffer Belmann Mirasola, COO/Partner hos DAHL Ad­vo­kat­part­ner­sel­skab fortæller:

”Vi har besluttet os for leje en del af stueplan og førstesal ud. Kontoret egner sig til omkring 100 personer, men vi er kun halvdelen i Viborg, så vi har rigtig fin plads i huset, som vi gerne vil dele med en anden kva­li­tets­be­vidst virksomhed, som kan være med til at skabe lidt mere liv i det store kontorhus.”

”Kontoret egner sig perfekt til liberale erhverv, fx en bank, et konsulentfirma, et revisionsfirma eller en IT-virksomhed, men vi er bestemt også åbne over for andre virksomheder, som ønsker at have kontor i flotte rammer og med lækre faciliteter. Der er uanede par­ke­rings­mu­lig­he­der for både medarbejdere og gæster af huset, så der er rig mulighed for at holde konferencer eller andre arrangementer,” siger Christoffer Belmann Mirasola.

Unikt og fleksibelt lejemål
Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, som har til opgave at finde en lejer til kon­tor­le­je­må­let. Bo K. Jørgensen, partner og erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, fortæller:

”Det er ikke hver dag, at man får sådan en her lejesag på hylden. Det er et helt unikt og spændende lejemål, i det, som velsagtens er Viborgs flotteste domicilejendom. Ejendommen fremtræder virkelig elegant og præsentabel, og så er der forskellige muligheder for antallet af kvadratmeter, så selv den mest kræsne lejer, vil kunne få opfyldt sine behov.”

”Der er mulighed for enten at leje alle 1.056 m² fordelt på både stueplan og første sal, eller ’nøjes’ med 386 m² i stueplan med indgang gennem den smukke og imponerende foyer. I stuen er der i alt 10 kontorer, som også kan bruges som mødelokaler og personalerum, og derudover to lyse åbne arealer til reception, en fordelingsgang, toilet­fa­ci­li­te­ter og et tekøkken. På første sal er der yderligere 14 kontorer og desuden et imponerende og unikt lysindfald med store glaspartier i loftet,” siger Bo K. Jørgensen og fortsætter:

”Ejendommen ligger på Lundborgvej 18 med facade ud mod Ydre Ringvej, som er rimelig befærdet. Der er rigtig fine til­kør­sels­for­hold til ejendommen og med kun 3 kilometer til Viborg centrum, er man også koblet til resten af byen.”

Læs mere om lejemålet på Sønderskovvej

  Klik her

  Vil du vide mere?

  Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

  Tilmeld nyhedsbrev

  CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

  EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
  Læs artikel

  JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

  JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
  Læs artikel

  Nordic Outlook Autumn 2023

  JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

   Læs artikel