Ledigt præsentabelt kontorlejemål i Viborg til den kva­li­tets­be­vid­ste virksomhed

 • Kontor
 • Kontorejendom

Nu er der mulighed for at flytte ind i en af de mest markante kon­to­re­jen­dom­me i Viborg. DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab udlejer nemlig et utroligt spændende lejemål i stueplan og på førstesal i deres domicilejendom på Lundborgvej 18 i Viborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har fået til opgave at finde en lejer til lejemålet, som er op til 1.056 m² og har god synlighed ud til Ydre Ringvej.

DAHL Ad­vo­kat­part­ner­skab er et af Danmarks ældste og største advokatfirmaer med lokationer i både Aarhus, Esbjerg, Herning, København og ikke mindst deres domicil i Viborg. DAHL beskæftiger mere end 200 medarbejdere, hvoraf en fjerdedel sidder i do­mi­cil­e­jen­dom­men i Viborg. Der er dog stadig fin plads i den præsentable kontorejendom, så nu udlejer DAHL dele af ejendommen ud. Christoffer Belmann Mirasola, COO/Partner hos DAHL Ad­vo­kat­part­ner­sel­skab fortæller:

”Vi har besluttet os for leje en del af stueplan og førstesal ud. Kontoret egner sig til omkring 100 personer, men vi er kun halvdelen i Viborg, så vi har rigtig fin plads i huset, som vi gerne vil dele med en anden kva­li­tets­be­vidst virksomhed, som kan være med til at skabe lidt mere liv i det store kontorhus.”

”Kontoret egner sig perfekt til liberale erhverv, fx en bank, et konsulentfirma, et revisionsfirma eller en IT-virksomhed, men vi er bestemt også åbne over for andre virksomheder, som ønsker at have kontor i flotte rammer og med lækre faciliteter. Der er uanede par­ke­rings­mu­lig­he­der for både medarbejdere og gæster af huset, så der er rig mulighed for at holde konferencer eller andre arrangementer,” siger Christoffer Belmann Mirasola.

Unikt og fleksibelt lejemål
Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, som har til opgave at finde en lejer til kon­tor­le­je­må­let. Bo K. Jørgensen, partner og erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, fortæller:

”Det er ikke hver dag, at man får sådan en her lejesag på hylden. Det er et helt unikt og spændende lejemål, i det, som velsagtens er Viborgs flotteste domicilejendom. Ejendommen fremtræder virkelig elegant og præsentabel, og så er der forskellige muligheder for antallet af kvadratmeter, så selv den mest kræsne lejer, vil kunne få opfyldt sine behov.”

”Der er mulighed for enten at leje alle 1.056 m² fordelt på både stueplan og første sal, eller ’nøjes’ med 386 m² i stueplan med indgang gennem den smukke og imponerende foyer. I stuen er der i alt 10 kontorer, som også kan bruges som mødelokaler og personalerum, og derudover to lyse åbne arealer til reception, en fordelingsgang, toilet­fa­ci­li­te­ter og et tekøkken. På første sal er der yderligere 14 kontorer og desuden et imponerende og unikt lysindfald med store glaspartier i loftet,” siger Bo K. Jørgensen og fortsætter:

”Ejendommen ligger på Lundborgvej 18 med facade ud mod Ydre Ringvej, som er rimelig befærdet. Der er rigtig fine til­kør­sels­for­hold til ejendommen og med kun 3 kilometer til Viborg centrum, er man også koblet til resten af byen.”

Læs mere om lejemålet på Sønderskovvej

  Klik her

  Vil du vide mere?

  Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

  Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
  Læs artikel

  Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

  I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
  Læs artikel

  Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

  Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
  Læs artikel