EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Viborg

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg - din lokale erhvervsmægler med flere års erfaring inden for køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Viborg og omegn.

Vi er et dynamisk erhvervsteam med dedikerede er­hvervs­mæg­le­re, der har et indgående lokalkendskab til det midtjyske erhvervsliv. Vores markedsområde spænder bredt fra Viborg til bl.a. Skive, Salling, Nykøbing Mors, Holstebro, Hobro og Bjerringbro. Du finder os i den idylliske, hvide hjørneejendom i Viborgs gågade, blot et stenkast fra Viborgs gamle midtpunkt, Nytorv.

For os er lokalkendskab, kundefokus og en løs­nings­o­ri­en­te­ret tilgang nøgleord i vores daglige virke. Vi har et stort kendskab til området og et stærkt bagland af såvel købe- og søgelystne kunder, som sikrer, at vi kan se muligheder i ejendomme og komme med potentielle løs­nings­for­slag. Med vores store berøringsflade af alt fra køb og salg af ejendomme til historikken og udviklingen i ejen­doms­bran­chen i Viborg og omegn, sikrer vi totale løsninger, der er til fuld tilfredshed hos såvel køber, sælger, udlejer og lejer.

Til dagligt arbejder vi tæt sammen med er­hvervs­cen­tret i Aarhus, der med sit store team af specialister bidrager til, at vi kan sikre den bedste og mest kvalificerede håndtering af opgaver. Herudover har vi at huse med EDC Poul Erik Bech bolig, hvorfor vi er godt klædt på til at håndtere sager inden for diverse segmenter i ejen­doms­bran­chen.
Vores er­hvervs­mæg­le­re trækker på en stor viden fra både detailhandlen og den finansielle branche, og har dermed kompetencerne til at rådgive dig om de finansielle pro­blem­stil­lin­ger, der kan være forbundet med en ejendomshandel. Inden for detailhandlen har vi bl.a. hjulpet den forhenværende ejer af Løvbjerg med at finde en ny køber til ejendommen, beliggende på Koldingvej 130. Sagen blev løst i samarbejde med er­hvervs­cen­tre­ne i Aahus, Aalborg og Viborg, og vidner om, hvordan vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech har et stort bagland af kompetencer, der sammen skaber sy­ner­gi­ef­fek­ter.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 500 medarbejdere, mere end 60 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 18 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har været repræsenteret siden 2016, og er siden da vækstet både hvad angår løste sager, bemanding og aktiviteter. I dag har vi opnået en markedsandel på over 25%, og arbejder fortsat på at styrke vores position i området.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg, ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Vestergade 24 - Nytorv8800 Viborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 08 17 91
Åbningstider
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re