Mastodont indenfor maskinsalg og service vil sælge to attraktive in­du­stri­e­jen­dom­me: Første solgt efter blot én fremvisning

  • Industri
  • Sjælland
  • Roskilde

JMM-Group, der sælger og servicerer industrielle maskiner i hele Skandinavien, har netop solgt en 730 m² in­du­stri­e­jen­dom på Lykkegårdsvej 4 i Roskilde og har endnu en ejendom til salg i Køge. Ejendommen i Roskilde har haft voldsom interesse og blev allerede solgt efter knap en måned på markedet. JMM-Group undergår en større sammenlægning og sælger derfor begge sine Sjælland-lokationer. EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har stået for salget af in­du­stri­e­jen­dom­me­ne, hvor den ene fortsat er til salg.

JMM-Group blev grundlagt i 1940 og har via Johs Møllers Maskiner med dat­ter­sel­ska­ber solgt og serviceret en­tre­pre­nør­ma­ski­ner, kraner og andre industrielle maskiner lige siden. Nu har ma­skin­ma­sto­don­ten solgt én af sine lager- og in­du­stri­e­jen­dom­me på Sjælland. Hans Holm, be­sty­rel­ses­for­mand i JMM-Group.

"Lige nu ser vi ind i en sammenlægning af vores to afdelinger på Sjælland, hvor vores datterselskab Stemas har haft til huse. Vi vil gerne gøre dem til én samlet afdeling, så vi kan drifte fra ét sted med en central og gunstig beliggenhed. Det er bare mere rationelt, og derfor har vi været enormt glade for, at Lykkegårdsvej 4 allerede er blevet solgt, da vi jo så kun skal drifte den frem til, at vi fraflytter engang i efteråret. Men vi slipper også for en række andre hovedpiner og kan fokusere på sam­men­læg­nin­gen og driften af Sjæl­lands­af­de­lin­gen."

In­du­stri­e­jen­dom­men på Lykkegårdsvej 4 er solgt for knap 8 mio. kr. til Andersen Er­hverv­s­ud­lej­ning.

Ekstraordinær interesse
In­du­stri­e­jen­dom­men ligger i et strategisk lukrativt område i Roskilde, blot 1,4 km fra motorvejen, og så er der gode faciliteter og optimale forhold på den i alt 4.500 m² grund, hvor der er mulighed for yderligere bebyggelse, så der har været stor efterspørgsel på ejendommen som blev solgt på mindre end en måned.

Kenneth Wagner, Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, har formidlet salget af ejendommen. Han siger: "Lykkegårdsvej 4 er en yderst præsentabel og anvendelig lager- og in­du­stri­e­jen­dom med tilhørende kontor. Det er egentlig ikke så underligt, at der var enorm efterspørgsel og interesse for ejendommen, men vi er meget glade for at kunne bistå kunden med et godt salg på under en måned, hvor det blot krævede én fremvisning at finde den rette køber. Nu vender vi kræfterne mod den anden ejendom, som JMM-Group har til salg - en fin lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom med høje lofter, mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og en god lokation tæt på Køge Havn. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med JMM-Group og finde endnu en god køber til deres ejendom i Køge, som er til salg for knap 10 mio. kr."

CFO for JMM-Group, Ronny Møller Andresen, siger: "Vi har haft et meget fint samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vi i første omgang valgte til vores to sager, da de præsenterede den bedste pakke og håndtering af salget. Vi blev bestemt ikke skuffede, og det må siges at have været et til­freds­stil­len­de salgsforløb, hvor vi selvfølgelig ikke kan klage over det meget hurtige salg til den rette pris. Vi ser frem til fortsat at samarbejde med dem, når de skal sælge vores ejendom på Værftsvej 4D i Køge."

Til salg

Læs mere om JMM-Groups attraktive lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Værftsvej 4D i Køge

Klik her

Vi dækker hele Danmark, med lokale partnere

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Kenneth Wagner

Partner, erhverv, valuar, MDE

kew@edc.dk30 38 10 2858 58 75 48EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

403@edc.dk46 33 33 33

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel