Mastodont indenfor maskinsalg og service vil sælge to attraktive in­du­stri­e­jen­dom­me: Første solgt efter blot én fremvisning

 • Industri
 • Sjælland
 • Roskilde

JMM-Group, der sælger og servicerer industrielle maskiner i hele Skandinavien, har netop solgt en 730 m² in­du­stri­e­jen­dom på Lykkegårdsvej 4 i Roskilde og har endnu en ejendom til salg i Køge. Ejendommen i Roskilde har haft voldsom interesse og blev allerede solgt efter knap en måned på markedet. JMM-Group undergår en større sammenlægning og sælger derfor begge sine Sjælland-lokationer. EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har stået for salget af in­du­stri­e­jen­dom­me­ne, hvor den ene fortsat er til salg.

JMM-Group blev grundlagt i 1940 og har via Johs Møllers Maskiner med dat­ter­sel­ska­ber solgt og serviceret en­tre­pre­nør­ma­ski­ner, kraner og andre industrielle maskiner lige siden. Nu har ma­skin­ma­sto­don­ten solgt én af sine lager- og in­du­stri­e­jen­dom­me på Sjælland. Hans Holm, be­sty­rel­ses­for­mand i JMM-Group.

"Lige nu ser vi ind i en sammenlægning af vores to afdelinger på Sjælland, hvor vores datterselskab Stemas har haft til huse. Vi vil gerne gøre dem til én samlet afdeling, så vi kan drifte fra ét sted med en central og gunstig beliggenhed. Det er bare mere rationelt, og derfor har vi været enormt glade for, at Lykkegårdsvej 4 allerede er blevet solgt, da vi jo så kun skal drifte den frem til, at vi fraflytter engang i efteråret. Men vi slipper også for en række andre hovedpiner og kan fokusere på sam­men­læg­nin­gen og driften af Sjæl­lands­af­de­lin­gen."

In­du­stri­e­jen­dom­men på Lykkegårdsvej 4 er solgt for knap 8 mio. kr. til Andersen Er­hverv­s­ud­lej­ning.

Ekstraordinær interesse
In­du­stri­e­jen­dom­men ligger i et strategisk lukrativt område i Roskilde, blot 1,4 km fra motorvejen, og så er der gode faciliteter og optimale forhold på den i alt 4.500 m² grund, hvor der er mulighed for yderligere bebyggelse, så der har været stor efterspørgsel på ejendommen som blev solgt på mindre end en måned.

Kenneth Wagner, Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, har formidlet salget af ejendommen. Han siger: "Lykkegårdsvej 4 er en yderst præsentabel og anvendelig lager- og in­du­stri­e­jen­dom med tilhørende kontor. Det er egentlig ikke så underligt, at der var enorm efterspørgsel og interesse for ejendommen, men vi er meget glade for at kunne bistå kunden med et godt salg på under en måned, hvor det blot krævede én fremvisning at finde den rette køber. Nu vender vi kræfterne mod den anden ejendom, som JMM-Group har til salg - en fin lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom med høje lofter, mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og en god lokation tæt på Køge Havn. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med JMM-Group og finde endnu en god køber til deres ejendom i Køge, som er til salg for knap 10 mio. kr."

CFO for JMM-Group, Ronny Møller Andresen, siger: "Vi har haft et meget fint samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vi i første omgang valgte til vores to sager, da de præsenterede den bedste pakke og håndtering af salget. Vi blev bestemt ikke skuffede, og det må siges at have været et til­freds­stil­len­de salgsforløb, hvor vi selvfølgelig ikke kan klage over det meget hurtige salg til den rette pris. Vi ser frem til fortsat at samarbejde med dem, når de skal sælge vores ejendom på Værftsvej 4D i Køge."

Til salg

Læs mere om JMM-Groups attraktive lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på Værftsvej 4D i Køge

Klik her

Vi dækker hele Danmark, med lokale partnere

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Kenneth Wagner

Partner, erhverv, valuar, MDE

kew@edc.dk30 38 10 2858 58 75 48EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Støden 9, 4000 Roskilde

403@edc.dk46 33 33 33

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

 • Aalborg
 • DEKRA
 • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

 • Skagen
 • Ankerhus
 • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

 • Landbrug
 • Lolland Falster
Læs artikel