Salling Group udlejer unik lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på 13.669 m² i Ishøj

  • Industri
  • Ishøj
  • udlejning

Efter Føtex besluttede at lukke hjemmelevering ned tidligere på året, har Salling Group valgt at sætte Industribuen 2 i Ishøj til udlejning. Ejendommen er fordelt på en stor lagerdel på 13.105 m2 med højt til loftet og en velindrettet kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­del på 564 m2. Kronen på værket er den centrale og sublime beliggenhed i det eftertragtede industriområde i Ishøj. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at formidle udlejningen af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men.

På Industribuen 2 i Ishøj er der nu mulighed for at leje sig ind i et stort lager- og pro­duk­tions­le­je­mål. Lejemålet er ejet af Salling Group, der tidligere har benyttet ejendommen som base for Føtex Hjem­me­le­ve­rings­til­bud. Ejendomschef i Salling Group, Kim Fuglsang, siger:

”I begyndelsen af året lukkede Føtex HD – hjemmelevering til supermarkedets kunder. Om­struk­tu­re­rin­gen betød, at vi stod med ejendommen på Industribuen 2, som skulle tjene et nyt formål. Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud. Derfor har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået opgaven, da vi har et langt og godt samarbejde med dem.”

Ekstraordinær beliggenhed
Lejemålet er placeret på Industribuen i Ishøj, der er en eftertragtet erhvervspark, som er kendt for at huse mange kompetente virksomheder og spænder over forskellige brancher og industrier.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, skal formidle udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås meget bedre. Det er et driftigt erhvervsområde i Ishøj med mange kompetente naboer og gode trans­port­mu­lig­he­der tæt på København, Hol­bæk­mo­tor­vej­en og Køge Bugt Motorvejen.” 

”Den højloftede lagerdel vil være eftertragtet for mange virksomheder. Den er fordelt med 7.099 m² højloftet (10,0 meter) lager, heraf 2.897 m² med køl, 5.503 m² (5,5 meter) lager, heraf 1.600 m² med køl, 221 m² frost og 277 m² lavloftet lager under administration. Lageret er forsynet med sprinkling og opvarmes med kalorifere (fjernvarme). Lagerdelen har 6 porte med ramper på den side med 5,5 meter til loftet og har 33 porte med ramper til varevogne på den side med 10,0 meter til loftet.”

Kontordel i New-Yorker stil
Thomas Rudlang siger om kontordelen: ”Kontorerne er indrettet som New-Yorker kontor med højt til rå lofter og glasvægge. De er beliggende på 1. og 2. sal med 282 m² på hver etage. 1. sal er indrettet med køkken med spiseplads, storrumskontor, 3 mindre kontorer/mødelokaler, 2 toiletter, handicaptoilet, serverrum og rengøringsrum. 2. salen er indrettet med herre- og dameomklædning samt personelevator.”

”Desuden er der ca. 9.500 m² udenomsareal til oplag og parkering, og så er der også mulighed for at leje 273, 426 eller 700 m² kontor i nærtliggende bygning. Vi ser frem til at hjælpe kunden med at finde den rette lejer, og der er stadig rigtig stor efterspørgsel i markedet efter denne type lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom.”

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Kobbervej 8, 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel