Salling Group udlejer unik lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom på 13.669 m² i Ishøj

  • Industri
  • Ishøj
  • udlejning

Efter Føtex besluttede at lukke hjemmelevering ned tidligere på året, har Salling Group valgt at sætte Industribuen 2 i Ishøj til udlejning. Ejendommen er fordelt på en stor lagerdel på 13.105 m2 med højt til loftet og en velindrettet kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­del på 564 m2. Kronen på værket er den centrale og sublime beliggenhed i det eftertragtede industriområde i Ishøj. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at formidle udlejningen af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men.

På Industribuen 2 i Ishøj er der nu mulighed for at leje sig ind i et stort lager- og pro­duk­tions­le­je­mål. Lejemålet er ejet af Salling Group, der tidligere har benyttet ejendommen som base for Føtex Hjem­me­le­ve­rings­til­bud. Ejendomschef i Salling Group, Kim Fuglsang, siger:

”I begyndelsen af året lukkede Føtex HD – hjemmelevering til supermarkedets kunder. Om­struk­tu­re­rin­gen betød, at vi stod med ejendommen på Industribuen 2, som skulle tjene et nyt formål. Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud. Derfor har EDC Erhverv Poul Erik Bech fået opgaven, da vi har et langt og godt samarbejde med dem.”

Ekstraordinær beliggenhed
Lejemålet er placeret på Industribuen i Ishøj, der er en eftertragtet erhvervspark, som er kendt for at huse mange kompetente virksomheder og spænder over forskellige brancher og industrier.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, skal formidle udlejningen af ejendommen. Han siger: ”Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås meget bedre. Det er et driftigt erhvervsområde i Ishøj med mange kompetente naboer og gode trans­port­mu­lig­he­der tæt på København, Hol­bæk­mo­tor­vej­en og Køge Bugt Motorvejen.” 

”Den højloftede lagerdel vil være eftertragtet for mange virksomheder. Den er fordelt med 7.099 m² højloftet (10,0 meter) lager, heraf 2.897 m² med køl, 5.503 m² (5,5 meter) lager, heraf 1.600 m² med køl, 221 m² frost og 277 m² lavloftet lager under administration. Lageret er forsynet med sprinkling og opvarmes med kalorifere (fjernvarme). Lagerdelen har 6 porte med ramper på den side med 5,5 meter til loftet og har 33 porte med ramper til varevogne på den side med 10,0 meter til loftet.”

Kontordel i New-Yorker stil
Thomas Rudlang siger om kontordelen: ”Kontorerne er indrettet som New-Yorker kontor med højt til rå lofter og glasvægge. De er beliggende på 1. og 2. sal med 282 m² på hver etage. 1. sal er indrettet med køkken med spiseplads, storrumskontor, 3 mindre kontorer/mødelokaler, 2 toiletter, handicaptoilet, serverrum og rengøringsrum. 2. salen er indrettet med herre- og dameomklædning samt personelevator.”

”Desuden er der ca. 9.500 m² udenomsareal til oplag og parkering, og så er der også mulighed for at leje 273, 426 eller 700 m² kontor i nærtliggende bygning. Vi ser frem til at hjælpe kunden med at finde den rette lejer, og der er stadig rigtig stor efterspørgsel i markedet efter denne type lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom.”

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel

My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home
Læs artikel