VIGA Real Estate køber 47 bo­li­g­ud­lej­nings­lej­lig­he­der på Frederiksberg for trecifret millionbeløb

47 lejligheder på Frederiksberg er solgt for trecifret millionbeløb
  • Frederiksberg
  • investering

Det danske ejen­doms­sel­skab med base i København, VIGA Real Estate, har netop udvidet deres portefølje med købet af en moderne ejendom fra 2017 på Frederiksberg. Ejendommen på Roskildevej 33A og B har seks etager og er opdelt i 47 ejer­lej­lig­he­der på mellem 47-55 m². EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den velbeliggende ejendom.

VIGA Real Estate har siden deres første opkøb i marts 2021 udvidet deres portefølje løbende, og nu har det fremad­stormen­de ejen­doms­sel­skab netop købt en moderne bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på Roskildevej 33A og B på Frederiksberg. Christian Glæemose, CIO hos VIGA Real Estate, fortæller:

”Ejendommen passer perfekt ind i vores nuværende portefølje og lever op til de krav, som vi har. Dels ligger den godt placeret på Frederiksberg, og dels er der en fin mængde boligenheder. Derudover ligger lejlighederne inden for det, vi betegner som micro-living segmentet, hvilket vi har haft rigtig gode erfaringer og oplevet lav tomgang i nogle af vores lignende ejendomme.”

Moderne ejendom
Sælger af ejendommen er Citybyg, som holder til i Aalborg, men har ejendomme i hele landet. Robert Madsen, CEO i Citybyg fortæller:

”Vi har mere end 15 års erfaring med ejen­doms­ud­vik­ling inden for både nybyggeri og renovering af eksisterende ejendomme over hele landet. Vores primære fokus er på boliger, hvor vi gør en dyd ud af at skabe moderne lejligheder med fleksible rum. Størstedelen af vores projekter beholder vi selv, men vi er også åbne for salg, hvis den rette mulighed er der, som tilfældet er med Roskildevej.”

Han fortsætter: ”Vi gik i gang med projektet af Roskildevej i starten af 2016 og et år senere havde vi bygget bro mellem de to tilstødende huse – et gammelt boligbyggeri fra 1934 og et moderne kollegie fra 2006, og 47 lejligheder blev skabt, fordelt på fem etager.”

ESG og København i fokus
”Ejendommen på Frederiksberg er en relativ ny ejendom, så der er ikke behov for en gennemgribende ener­gi­renove­ring på nuværende tidspunkt. Vi er bevidste om, at ESG fylder mere og mere i ejen­doms­bran­chen, og det ansvar påtager vi os gerne. Når vi køber nye boliger, kigger vi altid på, hvordan vi kan implementere ESG, og vi samarbejder med et eksternt konsulentfirma, som specialiserer sig inden for området,” siger Christian Glæemose.

VIGA Real Estate forvalter i dag 21 bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me med over 550 boligenheder i København, men ambitionerne stopper ikke her.

”Vi fokuserer på bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me som ligger inden for 20 minutters transport til København. Vi betragter København som en ’sikker havn’ med en be­folk­nings­til­vækst, som skaber stor international efterspørgsel – især inden for be­bo­el­ses­e­jen­dom­men. Vi har ambitioner om at nå en po­r­te­føl­je­vær­di på 500 mio. euro ved udgangen af 2023 og købet af Roskildevej 33 er et skridt på vejen,” siger Christian Glæemose.

Mæg­ler­sam­ar­bej­de banede vejen
EDC Erhverv Poul Erik Bech København har formidlet salget af Frederiksberg-ejendommen efter at Bjørn Gervø fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde fik sagen ind. Bjørn Gervø, projektchef og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

”Vi har haft kontakt med ejer af ejendommen siden den blev opført i 2017 og bistod der med 1. gangs udlejningen af boligerne. Vi har efterfølgende løbende haft kontakt og dialog med sælger – og da det blev besluttet at ejendommen skulle sælges, løste vi opgaven.”

Lone Thuen, in­ve­ste­rings­chef og ejendomsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, supplerer:

”Vi er glade for at have hjulpet VIGA Real Estate med købet af denne funktionelle og veldrevne ejendom på Frederiksberg. Ejendommen er meget velindrettet, idet alle lejligheder har selvstændige køkkener og enten egen altan eller adgang til fælles altan. Derudover er der fælles haveanlæg og et godt gårdmiljø, hvor beboerne kan mødes eller nyde det gode vejr. Vi ønsker Nybyg tillykke med salget og VIGA Real Estate tillykke med købet.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lone Thuen

In­ve­ste­rings­chef, ejendomsmægler og valuar, MDE

lth@edc.dk40 33 48 4058 58 87 44EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor pro­jek­ter­fa­ring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & re­la­tions­di­rek­tør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende pro­jek­ter­fa­ring og skal varetage kun­de­re­la­tio­ner med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

  • København
  • Projekt
  • National
Læs artikel

Fire fagforbund flytter sammen i nybygget, certificeret kon­tor­fæl­les­skab

I 2026 vil Forbundshuset stå klar på Sluseholmen 1 i Sydhavnen lige ved det kommende metrostation Sluseholmen, der snart åbner. Forbundshuset på ca. 10.000 m² bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af MT Højgaard Property Development formidlet salget af det samlede kon­tor­fæl­les­skab, som har en samlet projektværdi på knap 500 mio. kr.

  • Sluseholmen
  • Kontor
Læs artikel

Kemivirksomhed sælger lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom og bliver som midlertidige lejere

Den Kol­ding­ba­se­re­de virksomhed Dankemi har netop solgt deres domicil på Industrivej 5, hvor MDT en anden lokalforankret virksomhed overtager ejendommen for at flytte ind efter sommeren 2024. I første omgang bliver Dankemi dog boende i ejendommen indtil deres nybyggede ejendom står klar. EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding har formidlet salget af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men på 3.087 m².

  • Industri
  • Kolding
Læs artikel