Køb og leje

Få tilsendt ejendomme

Leder du efter nyt lokale til din virksomhed, skal porteføljen udvides eller er det tid til at udvide produktionen? Uanset hvad du er på udkig efter, kan vi hjælpe dig på vej. 

Opret dine ønsker i vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, hver gang vi får en ejendom til salg/leje, der matcher dine kriterier.

Få et forspring - tilmeld dig

Fordele ved Køber-/Le­jer­kar­to­te­ket

  • Se nye ejendomme/lokaler før alle andre
  • En del af vores ejendomme, bliver ikke sat til salg/leje på nettet. Få adgang til det ”hemmelige" ejendomsmarked
  • Få besked før alle andre når prisen ændrer sig
  • Få markedsført dit ejendomsønske overfor mulige ejendomsejere

Tilmeld Køber-/Lejerkartotek

Registrer dine ønsker hos os. Så holder vi øje med markedet og sender dig en mail, når der er kommer nyt, der matcher dine ønsker.

Tilmeld Køber-/lejerkartotek

Få besked før alle andre

Slip for besværet med løbende at holde øje med hjemmesiden. Din tid er bedre brugt. For når vi ved, hvad du leder efter, screener vi markedet for dig.

Du får en mail direkte i din indbakke, når vi får nyt ind, der matcher dine ønsker på pris og geografi. Og så får du besked før resten af markedet. Det giver dig et forspring, når det helt rigtige dukker op.

Vidste du godt at en stor andel af de mest attraktive ejendomme, vi får ind, aldrig kommer officielt til salg? Som en del af vores Køberkartotek, får du naturligvis besked, når vi får off-market- og disketsager ind, der matcher dine ønsker.

Har du brug for sparring?

Har du brug for at drøfte dine ejendomsønsker inden du skriver dig op? Du kan få fat på os alle hverdage fra kl. 8-22, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig, så du bedst muligt at udfylde dine behov i vores Køber-/lejerkartotek.

Kontakt os

Sådan har vores køberkartotek hjulpet andre...

Sankt Knuds Vej 3

Herskabelig ejendom solgt for 23 mio. kr.

En ældre perle på Sankt Knuds Vej 3 på Frederiksberg blev solgt på blot 2 ½ måned. Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­men blev solgt for 23 mio. kr. off-market. Køberen af den 474 m² store ejendom blev fundet gennem vores landsdækkende køberkartotek.

Læs hele artiklen

Smukt ejen­dom­skom­pleks ved Rungsted Kyst solgt off-market

K.W. Bruun Invest har købt en velbeliggende og iøjnefaldende ejendom med 33 lejligheder på Rungstedvej 73 ved Rungsted Kyst. In­ve­ste­rings­ejen­dom­men blev solgt off-market for et trecifret millionbeløb, hvor EDC Erhvervs indgående kendskab til in­ve­ste­rings­mar­ke­det kom til sin ret.

Læs hele artiklen