Nyt samarbejde med fokus på salg af land­brugs­e­jen­dom­me i Frederikssund Kommune og omegn

  • Landbrug
  • Frederikssund
  • Salg af landbrugsejendomme

Claus Lund Pedersen, partner og daglig leder af EDC Poul Erik Bech i Frederikssund, er meget optimistisk om samarbejdet. Han siger: ”Vi har i forvejen god succes med salg af de mere lystbetonede land­brugs­e­jen­dom­me, som typisk er i kategorien fri­tidsland­brug og lystejendomme med op til 10 hektar jord. Vi dækker naturligvis hele Frederikssund Kommune og nærmeste opland, hvor der findes mange spændende land­brugs­e­jen­dom­me i alle størrelser, prisklasser og kategorier. Vi ser nu frem til at kunne servicere de noget større handler om fx pro­duk­tions­land­bru­ge­ne ligesom større fokus på området forhåbentlig også vil bidrage til øget handel med de mindre land­brugs­e­jen­dom­me.”

”Ved de store land­brugs­hand­ler ser vi bl.a. at landmanden køber ejendommen pga. jorden og efterfølgende sælger bygninger med et par hektarer videre. For at kunne yde en endnu bedre kundeservice i alle land­brugs­hand­ler har vi valgt at indgå i et tæt samarbejde med EDC Landbrug Poul Erik Bech, hvor landbrugschef Frank Poll har stor viden om netop land­brugs­e­jen­dom­me. Vi tror på, at vi ved dette samarbejde får styrket vores samlede position i området som Danmarks foretrukne ejendomsmægler, også ved at vi nu på landbrugsdelen har en su­per­pro­fes­sio­nel indgangsvinkel til tingene.”

Specialiseret landbrugsviden – godt fra start
EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som en dedikeret land­brugs­af­de­ling i Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed i midten af 2019, og det har allerede vist sig, at tiden frem til nu til fulde har indfriet forventningen om, at der er plads til den specialiserede afdeling som er­hvervs­mæg­le­re på land­brugs­mar­ke­det. Partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll siger:

”I EDC Landbrug Poul Erik Bech arbejder vi med alle former for land­brugs­e­jen­dom­me, såsom kvæggårde, plan­teavls­går­de, skovejendomme, svinegårde, godser, herregårde m.v. Et indgående lokalkendskab i kombination med viden om salg og vær­di­an­sæt­tel­se af landbrug, gør en stor forskel på markedet for salg af land­brugs­e­jen­dom­me.”

”Vi ser i land­brugs­af­de­lin­gen med stor tilfredshed tilbage på tiden fra opstart til nu, hvor der opleves en stor interesse for land­brugs­e­jen­dom­me, så skal du sælge, købe eller have vurderet dit landbrug, så tilbyder vi en professionel og uforpligtende salgsvurdering i samarbejde med EDC Poul Erik Bech i Frederikssund.”

Frank Poll er uddannet forstkandidat fra Land­bo­højsko­len og en HD i finansiering. Før EDC Landbrug Poul Erik Bech var han 15 år hos Nykredit som land­brugs­rå­d­gi­ver og senere chef for Nykredits land­brugs­af­de­ling i Næstved.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og spændende nyheder med LandbrugFokus.

Læs LandbrugFokus