Salg af landbrugsejendomme

Overvejer du at sælge din ejendom? Overlad trygt dit salg til os. Vi har et indgående kendskab til landbrugsmarkedet og mange års erfaring med salg af landbrugsejendomme.

Ejer du en landbrugsejendom, men er det på tide du overdrager driften og ejendommen til nye ejere, så kan du trygt overlade salget til os. I vores specialiserede landbrugsafdeling ved vi alt om, hvad der rører sig inden for landbrugsområdet, og det er til stor fordel for dig som sælger. Ud over en dedikeret landbrugsafdeling, får du også et stort landsdækkende netværk bestående af over 230 boligbutikker, og 23 erhvervscentre placeret rundt om i Danmark.

Vi tilbyder en uforpligtende salgsvurdering, der kan gøre dig klogere på, hvad din landbrugsejendom er værd. Vi er altid helt opdaterede på gældende skatteregler, diverse love og så videre, og derfor kan vi altid oplyse dig helt korrekt.


Når du vælger en EDC landbrugsmægler – er du sikker på, at vi kun arbejder for dig. 

Du vælger helt selv, hvor meget vi skal blande os i salget af dit landbrug. Vi kan tage os af hele processen fra ende til anden, hvilket vil sige, at vi med glæde udarbejder salgsmateriale, markedsfører din ejendom, viser den frem og står for at skrive købsaftalen. Men du kan også vælge selv at markedsføre den, eller selv stå for udarbejdelsen af salgsmaterialet. Her på siden kan du via vores kontaktformular bestille en salgsvurdering af din landbrugsejendom. Så kontakter vi dig for at aftale et møde.

Står du foran salg af din landejendom, så få en seriøs og uforpligtende salgsvurdering fra din EDC Landbrugsmægler. Vi er frie og uafhængige og ikke ejet af hverken bank, kreditforening eller landboforening. Det betyder, at vi ikke har nogen økonomisk interesse i, hvilket valg du tager – og kan rådgive dig helt på dine præmisser.

Vi er med andre ord ’sælgers mand’ og sørger for, at du får den bedst mulige pris.

Få en grundig vurdering
Overvejer du at sælge din landbrugsejendom, kan du få en uforpligtende vurdering hos os. Vi tilbyder en grundig salgsvurdering af din ejendoms aktuelle markedsværdi.

Vi er eksperter i at sælge og vurdere landejendomme, hvad enten det er kvæggårde eller fritidslandbrug. Vi kender også alle nye love og regler på landbrugsområdet og har fuldt kendskab til skatteregler, landbrugsloven og alle problemstillinger ved udstykning.

Forbered dit salg
Den bedste pris får du ved at forberede salget i god tid. Måske skal du forbedre de fysiske rammer på ejendommen – og måske er der skattemæssige forhold, du skal overveje inden salget. Med en salgsvurdering fra EDC får du gode råd om begge dele, og det kan give dig et langt større overskud af salget.

Vi rådgiver dig også om, hvilket salgsforløb der er bedst egnet til netop din ejendom. Og inden ejendommen udbydes til salg, aftaler vi salgsforløb og honorar, så du kender alle omkostninger ved salget, inden vi går i gang.

Du kan vælge mellem

Traditionelt salg
• Vi udarbejder salgsmaterialet på ejendommen.
• Vi sender salgsmaterialet til vores kunder i køberkartoteket.
• Vi markedsfører ejendommen på internet, aviser m.m.
• Vi viser ejendommen frem og følger op på potentielle købere.
• Vi skriver købsaftalen og står til rådighed for dig, indtil handlen er helt afsluttet.

Diskret salg
Ved diskret salg får du de samme ydelser som ved traditionelt salg - men vi markedsfører ikke din ejendom på internet og i aviser. I stedet sørger vi for et diskret salg ved at tilbyde ejendommen målrettet til portentielle købere.

Tilbudsgivning
Ved tilbudsgivning får du de samme ydelser som ved traditionelt salg - men vi udarbejder ikke et salgsmateriele. I stedet får du et tilbudsmateriale med klare ”spilleregler”.

Når du vælger en EDC landbrugsmægler – er du sikker på, at vi kun arbejder for dig. 

Da det ofte ikke er lokalt, at køberen til dit landbrug skal findes, er vores landsdækkende setup en klar styrke. Vi har således et indgående lokalkendskab – og i kombination med vores viden om salg og værdiansættelse af landbrug, vil vi gøre en forskel for dig og salget af din landbrugsejendom.

Vi er uafhængige af banker og realkreditinstitutter og kan derfor rådgive dig om alle forhold i forbindelse med transaktioner og værdiansættelse af landbrug, uden at have nogen økonomisk interesse i, hvilke valg du tager.

Vi kan tage os af hele processen fra start til slut, hvilket vil sige, at vi kan udarbejde salgsmateriale, markedsføre din ejendom, vise den frem og stå for at skrive købsaftalen.

Skal du sælge, købe eller have vurderet dit landbrug, kan du få en professionel og uforpligtende salgsvurdering fra EDC Landbrug Poul Erik Bech.