Salg af landbrugsejendomme

Overvejer du salg? Overlad trygt dit salg af landejendom til os. Vi har et indgående kendskab til markedet og mange års erfaring med salg af landejendomme.

Står du foran salg af din landejendom, så få en seriøs og uforpligtende salgsvurdering fra din EDC Landbrugsmægler. Vi er frie og uafhængige og ikke ejet af hverken bank, kreditforening eller landboforening. Det betyder, at vi ikke har nogen økonomisk interesse i, hvilket valg du tager – og kan rådgive dig helt på dine præmisser.

Vi er med andre ord ’sælgers mand’ og sørger for, at du får den bedst mulige pris.

Få en grundig vurdering
Overvejer du at sælge din landbrugsejendom, kan du få en uforpligtende vurdering hos os. Vi tilbyder en grundig salgsvurdering af din ejendoms aktuelle markedsværdi.

Vi er eksperter i at sælge og vurdere landejendomme, hvad enten det er kvæggårde eller fritidslandbrug. Vi kender også alle nye love og regler på landbrugsområdet og har fuldt kendskab til skatteregler, landbrugsloven og alle problemstillinger ved udstykning.

Forbered dit salg
Den bedste pris får du ved at forberede salget i god tid. Måske skal du forbedre de fysiske rammer på ejendommen – og måske er der skattemæssige forhold, du skal overveje inden salget. Med en salgsvurdering fra EDC får du gode råd om begge dele, og det kan give dig et langt større overskud af salget.

Vi rådgiver dig også om, hvilket salgsforløb der er bedst egnet til netop din ejendom. Og inden ejendommen udbydes til salg, aftaler vi salgsforløb og honorar, så du kender alle omkostninger ved salget, inden vi går i gang.

Du kan vælge mellem

Traditionelt salg
• Vi udarbejder salgsmaterialet på ejendommen.
• Vi sender salgsmaterialet til vores kunder i køberkartoteket.
• Vi markedsfører ejendommen på internet, aviser m.m.
• Vi viser ejendommen frem og følger op på potentielle købere.
• Vi skriver købsaftalen og står til rådighed for dig, indtil handlen er helt afsluttet.

Diskret salg
Ved diskret salg får du de samme ydelser som ved traditionelt salg - men vi markedsfører ikke din ejendom på internet og i aviser. I stedet sørger vi for et diskret salg ved at tilbyde ejendommen målrettet til portentielle købere.

Tilbudsgivning
Ved tilbudsgivning får du de samme ydelser som ved traditionelt salg - men vi udarbejder ikke et salgsmateriele. I stedet får du et tilbudsmateriale med klare ”spilleregler”.

Når du vælger en EDC landbrugsmægler – er du sikker på, at vi kun arbejder for dig.