Kontor til leje på Frederiksberg

Kontorlokale til leje på Frederiksberg

Hvis du er på jagt efter kontor på Frederiksberg til leje, så er du landet det rette sted. Vi har samlet alt, hvad du har behov for på én side, så du let kan finde dit næste kontor på Frederiksberg. 

Hos EDC Erhverv har vi mange års erfaring med køb og leje af er­hverv­se­jen­dom­me, herunder også kontor til leje på Frederiksberg.

Med vores mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet, kan vi garantere, at du får den bedst mulig service og en kompetent mægler, der forstår sig på kontormarkedet og på leje af kontor på Frederiksberg.

Vi finder dit kontor på Frederiksberg

Hvis du søger lokaler til leje på Frederiksberg, uanset, om du søger kontorlokale til leje eller andre ejendomme til leje på Frederiksberg, så er EDC Erhverv din vigtigste sam­ar­bejds­part­ner. 

Vi hjælper dig med at afsøge området, giver dig en detaljeret analyse af markedet og dine muligheder, vi rådgiver dig hele vejen igennem forløbet og hjælper også med at udfærdige lejekontrakten til dit kontor på Frederiksberg. Klik på linket og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Køb og leje af kontor

Ingen interessant kontorejendom på Frederiksberg?

Var der ikke et er­hvervs­le­je­mål på Frederiksberg, der passede til dine behov? 

Har du kigget på, hvad vi har på hylderne, men ikke fundet det rigtig kontor til leje på Frederiksberg? Tilmeld dig vores lejerkartotek og få en mail, når der er nye kontorlokaler til leje på Frederiksberg, der matcher dine behov. 

Sådan er du altid et skridt foran andre søgere og up-to date med, hvilke er­hverv­se­jen­dom­me til leje på Frederiksberg, der er ledige lige nu.

Køber-/lejerkartotek

Ejendomstyper til leje på Frederiksberg

Butikslokaler

Klik her

Kon­tor­fæl­les­ska­ber- og hoteller

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Hvis du ikke kunne finde et relevant kontorlokale til leje på Frederiksberg, har brug for hjælp eller bar vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde kontorlejemål på Frederiksberg, så tøv ikke med at ringe til os eller find din lokale erhvervsmægler med ekspertise for kontor til leje på Frederiksberg. 

National erhvervsmæglerkæde med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Morten Dahl Rask

Partner, Erhverv, Afdelingsleder

mrd@edc.dk23 65 24 2758 58 70 33EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ejendomstyper til salg i København

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Robotterne kommer: Markant in­du­stri­e­jen­dom i Middelfart solgt til international ro­bots­vejs­nings­virk­som­hed

Én af Europas førende leverandører af innovative svej­sero­bot­tek­no­lo­gi­er har netop købt en 1.288 m² stor lagerhal og dertilhørende kontor i Middelfart. Valk Welding tilbyder fuldt integrerede svej­sero­bot­løs­nin­ger, og den hollandske virksomhed ønsker nu at udvide til det skandinaviske marked. Den tidligere ejer, HEATCOM, har fundet nye græsgange, og EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen.

Læs artikel

Lager, produktion og in­du­stril­e­je­mål til udlejning: Fire bygninger med fleksibel indretning i industriområde i Brøndby

CEREIT (Cromwell European REIT), som er ejet af den australske ejen­doms­in­ve­ste­rings­fond Cromwell Property Group, udlejer ejendommen på Sognevej 25 i Priorparken i Brøndby. De fire bygninger har et samlet kontorareal på 6.500 m2 og et lagerareal på 6.752 m2. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at formidle udlejningerne.

Læs artikel

Enormt fald i antallet af ledige lagerbygninger i Vestjylland

Det seneste år er andelen af ledige lager- og pro­duk­tions­lo­ka­ler ifølge er­hvervspor­ta­len Ejendomstorvet.dk dykket med 60% i Midt- og Vestjylland, som nu har den laveste tomgang i hele landet. De stigende ma­te­ri­a­leom­kost­nin­ger har bremset nybyggeriet, og det presser lejeniveauerne opad, mens lave loftshøjder får virksomheder til at lede andre steder, fortæller erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech.

Læs artikel