Kontor til leje på Frederiksberg

Kontorlokale til leje på Frederiksberg

Hvis du er på jagt efter kontor på Frederiksberg til leje, så er du landet det rette sted. Vi har samlet alt, hvad du har behov for på én side, så du let kan finde dit næste kontor på Frederiksberg. 

Hos EDC Erhverv har vi mange års erfaring med køb og leje af er­hverv­se­jen­dom­me, herunder også kontor til leje på Frederiksberg.

Med vores mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet, kan vi garantere, at du får den bedst mulig service og en kompetent mægler, der forstår sig på kontormarkedet og på leje af kontor på Frederiksberg.

Vi finder dit kontor på Frederiksberg

Hvis du søger lokaler til leje på Frederiksberg, uanset, om du søger kontorlokale til leje eller andre ejendomme til leje på Frederiksberg, så er EDC Erhverv din vigtigste sam­ar­bejds­part­ner. 

Vi hjælper dig med at afsøge området, giver dig en detaljeret analyse af markedet og dine muligheder, vi rådgiver dig hele vejen igennem forløbet og hjælper også med at udfærdige lejekontrakten til dit kontor på Frederiksberg. Klik på linket og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Køb og leje af kontor

Ingen interessant kontorejendom på Frederiksberg?

Var der ikke et er­hvervs­le­je­mål på Frederiksberg, der passede til dine behov? 

Har du kigget på, hvad vi har på hylderne, men ikke fundet det rigtig kontor til leje på Frederiksberg? Tilmeld dig vores lejerkartotek og få en mail, når der er nye kontorlokaler til leje på Frederiksberg, der matcher dine behov. 

Sådan er du altid et skridt foran andre søgere og up-to date med, hvilke er­hverv­se­jen­dom­me til leje på Frederiksberg, der er ledige lige nu.

Ejendomstyper til leje på Frederiksberg

Butikslokaler

Klik her

Kon­tor­fæl­les­ska­ber- og hoteller

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Hvis du ikke kunne finde et relevant kontorlokale til leje på Frederiksberg, har brug for hjælp eller bar vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde kontorlejemål på Frederiksberg, så tøv ikke med at ringe til os eller find din lokale erhvervsmægler med ekspertise for kontor til leje på Frederiksberg. 

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Morten Dahl Rask

Direktør, Partner

mrd@edc.dk23 65 24 27EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Rådhusgade 6, 6200 Aabenraa

620@edc.dk73 33 13 00

Ejendomstyper til salg i København

Butikslokaler

Klik her

Kontorlokaler

Klik her

Restaurant & hotel

Klik her

Lager & produktion

Klik her

Blandet bolig og erhverv

Klik her

Erhvervsgrunde

Klik her

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel

My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home
Læs artikel