EDC Erhverv BornholmerBo

Erhvervsmægler Bornholm

EDC Erhverv BornholmerBo - sætter pris på hele Bornholm

Vi er et lokalt, ø-dækkende ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, der sælger og udlejer alle typer er­hverv­se­jen­dom­me over hele Bornholm.

Vi er p.t. 10 engagerede og veluddannede medarbejdere, der alle yder en profesionel rådgivning.

Når du sætter din er­hverv­se­jen­dom til salg eller udlejning hos EDC Erhverv BornholmerBo, har du altid en betroet medarbejder som kontaktperson.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring i mange medier, herunder edc.dk og ejendomstorvet.dk eksponeres din er­hverv­se­jen­dom optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.

Vi vores centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere pr. e-mail eller post. Disse købere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i branchen med et snit op mod 3. mio. besøg, hver måned.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 239 butikker fordelt over hele landet. EDC mæglerne er selvstændige - vi er ikke ejet at bank eller kreditforening. Vi lever af tilfredse kunder.

EDC Erhverv BornholmerBo
Tornegade 1-33700 Rønne
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
30 09 48 08
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Vores er­hvervs­mæg­le­re