EDC Erhverv Torben Larsen a/s

Erhvervsmægler, Silkeborg

EDC Erhverv Torben Larsen formidler alle former for er­hverv­se­jen­dom­me i Silkeborg og omegn. Vi er en af ialt 20 er­hvervs­af­de­lin­ger i EDC Poul Erik Bech koncernen.
Med 45 års mæglererfaring i Silkeborg kender vi vores by til fin­ger­spid­ser­ne, lige som byen kender os. At vi mestrer salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me og -lejemål, giver os et stort og effektivt lokalt netværk, som gang på gang er nyttigt, når vi søger en køber eller lejer til en specifik ejendom.
Men et godt netværk kommer ikke af sig selv. Det får vi kun fordi vores kunder og for­ret­nings­for­bin­del­ser har tillid til os. Derfor gør vi hos EDC Erhverv Torben Larsen meget ud af altid at leve op til vores grundlæggende værdier om altid at levere en 100 % indsats og at fremstå troværdige i alt hvad vi gør og siger. Det skaber resultater, resultater skaber tilfredse kunder og tilfredse kunder kommer igen.

Vi tilbyder følgende ydelser:
• Salg af ejendomme og ejen­doms­por­te­føl­jer
• Udlejning af ejendomme
• Vurdering af fast ejendom
• Sale and Lease Back
• Due diligence
• Rådgivning om pro­jek­t­ud­vik­ling
• Rådgivning om ejendomsdrift, anvendelse og administration
• Fi­nan­si­e­rings­rå­d­giv­ning
• Lejer- og kø­ber­rå­d­giv­ning
• Domicilsøgning
• Rådgivning ved salg og udlejning af ejendomme

I det daglige arbejde lægger vi stor vægt på reel ejen­doms­for­mid­ling baseret på høj etik, god service og ikke mindst godt købmandskab!
Vi udmeldes hvert år til at udføre en del vur­de­rings­for­ret­nin­ger og syns- og skøns­for­ret­nin­ger, ligesom vi også har foretaget vur­de­rings­op­ga­ver i udlandet.
Vi er underlagt Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­nings og RICS (Royal Institution af Chartered Surveyors) regler for udarbejdelse af vurderinger, og alle vurderinger bliver kva­li­tets­sik­ret. Det betyder, at vi lever op til de højeste professionelle standarder i branchen, hvilket er med til at sikre kvaliteten i vær­di­fast­sæt­tel­sen.
Af mere kendte og lokale handler, som firmaet har formidlet, kan nævnes salg af Silkeborg Papirfabrik, salg af Trevira Neckelmann-ejendommen samt salget af Løndal Gods ved Brædstrup.

Vi kender byen – byen kender os
Uden for er­hvervs­cen­trets åbningstid, træffer du os på tlf.: 86 82 63 00.

EDC Erhverv Torben Larsen a/s
Frederiksberggade 118600 Silkeborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 11 63 04
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re