Næsten 90% af 157 boliger i Oase Husene udlejet: ”Det går virkelig godt”

    Opførelsen af Oase Husene i det nye, populære område Høje Taastrup C nærmer sig sin afslutning. Og noget tyder på, at de 157 lejeboliger ikke kommer til at stå tomme særligt længe, da næsten 90% af boligerne allerede er udlejet. EDC Projekt Poul Erik Bech står for at udleje boligerne for PFA Ejendomme.

    De sidste boliger i de to smukke ejendomme, Oase Husene, i Høje Taastrup C er klar til indflytning. De nye beboere i 1. etape flytter ind 1. december 2022 og 2. etape fra 15. januar 2023, så der kommer til at være gang i indflytningen fra første dag i de DGNB-guld­cer­ti­fi­ce­re­de boliger. Bjørn Gervø, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech, fortæller:

    "Det går virkelig godt med bo­li­g­ud­lej­nin­gen. Næsten 90% af de 157 lejeboliger er allerede udlejet, mens en håndfuld af boligerne også er reserveret. Det er gået hurtigere og bedre, end vi havde turde håbe på. Det skyldes, at Høje Taastrup C ikke bare er et projektområde i byen, men en meget gennemtænkt og velplanlagt by med boliger, erhverv, kontorer, detailbutikker og nyt rådhus, og verdens længste skaterbane, som skal forebygge oversvømmelser. Der er stor interesse for den nye bydel og at bo i en ny, moderne bolig, der er mere prisvenlig end i København."

    Boligerne passer til mange forskellige menneskers behov. Bjørn Gervø siger: "Boligbyggeriet er i fuld gang, og mange er allerede flyttet ind og har fået Høje Taastrup som deres nye hjem, så der er virkelig begyndt at komme liv i området. Det er lykkedes at tiltrække børnefamilier, der vil væk fra små og dyre boliger i City. Om du er single, et par, en familie eller har behov for en seniorvenlig bolig, så er der en bolig, der passer til dig. Boligerne i Oase Husene har optimale planløsninger og stort set alle har adgang til enten terrasse eller altan og et lækkert tidløst køkken."

    Høje Taastrups nye boligområde med grønne visioner
    Når den nye by i byen står færdigbygget, kommer Høje Taastrup C samlet til at bestå af 249.000 m² nybyggeri, hvoraf 125.000 m² er boliger og 124.000 m² erhverv, herunder kontorer, p-hus, detailhandel, café/restaurant og et 9.000 m² nyt rådhus. Det har stor betydning for efterspørgslen efter boligerne i Oase Husene. Michael Hansen, Senior Portfolio Manager, PFA Ejendomme siger:

    "Der sker meget i den nye, grønne bydel med mange spændende projekter. Det er folk også begyndt at kunne se. Tidligere var det her område mest store grå par­ke­rings­fla­der, men nu begynder der at tegne sig et billede af det kommende grønne og levedygtige parkstrøg, der snor sig afsted igennem hele den nye og bæredygtige bydel. Det er der heldigvis mange, der gerne vil være en del af. Samtidigt har EDC Projekt hjulpet med at rådgive om fastsættelse af lejeniveauet, og på grund af vores gode samarbejde valgte vi dem også til at stå for at udleje boligerne. Det har vi bestemt ikke fortrudt, da de har gjort et flot stykke arbejde med at finde lejere til boligerne."

    Også den korte afstand til København tiltaler mange. "De mange grønne, rekreative områder og den korte afstand til København gør Oase Husene til en placering, der tiltaler både unge og ældre. Med København blot 15 min væk og en time fra Odense er det et trafikalt knudepunkt i det offentlige trans­port­sy­stem til resten af landet," siger Michael Hansen fra PFA Ejendomme.

    Udover Oase Husene, er EDC Erhverv Poul Erik Bech også involveret i andre store projekter i Høje Taastrup C. Blandt dem Cornelia Hus, hvor 157 nye bæredygtige ejerboliger er sat til salg, og The Central, som er et bæredygtigt flerbruger-kontorhus, hvor virksomheder på Vestegnen har mulighed for kva­li­tets­ar­bejds­plad­ser.

    Læs mere på www.oasehusene.dk

    Vil du vide mere?

    Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

    Tilmeld nyhedsbrev

    National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

    Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

    Bjørn Gervø

    Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

    bge@edc.dk20 16 19 1358 58 70 52EDC Erhverv Poul Erik Bech

    EDC Erhverv Poul Erik Bech

    Støden 9, 4000 Roskilde

    403@edc.dk46 33 33 33

    NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

    Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

    • Detail
    • Søborg
    • NORMAL
    Læs artikel

    Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

    Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

    • EDC Poul Erik Bech Fonden
    • Skolestarthjælp
    • Dansk Folkehjælp
    Læs artikel

    Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

    Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

    • Sønderborg
    Læs artikel