Andelsbolig fra EDC

Christianslund 11, 1., (altan og terrasse)

3460 Birkerød

2/1 rum, 55 m²
Solgt

Andelsbolig med terrasse og altan

Charmerende andelsbolig på Christianslund 11 i skønne 3460 Birkerød. Med en bolig på 60 m² får du her muligheden for at opleve komfortabel og moderne boliglivsstil. Boligen, der blev opført i 2005, udstråler både nutidig elegance og funktionel design.
Det rummelige værelse fungerer som hjertet i boligen og tilbyder en perfekt kombination af komfort og skønhed. Herfra åbner en elegant altandør sig ud til en privat altan, hvor du kan nyde dine morgenkaffe og betragte området omkring dig. Udsigten fra altanen giver et indblik i det naturskønne område, der omgiver denne perle.
Det mul­ti­funk­tio­nel­le køkken åbner sig ind til stuen og skaber en indbydende atmosfære, der egner sig til både hyggelige stunder og underholdende aftener. Her kan du lave kulinariske mesterværker, samtidig med at du er en del af det sociale selskab i stuen. Foran boligen finder du en generøs terrasse, der indbyder til afslapning og hygge. Her er rig mulighed for at indrette et loungemiljø samt en grillplads til sommerens udendørs fornøjelser. Badeværelset byder på moderne faciliteter, herunder væghængt toilet, vaskemaskine og en rummelig brusekabine. Komforten og funk­tio­na­li­te­ten går hånd i hånd her, så du kan få en nem og bekvem hverdag. En praktisk mellemgang rummer et lille walk-in closet, der sikrer op­be­va­rings­plads til dine ejendele og garderobe. Parketgulve tilføjer varme og stil til boligen og skaber en behagelig atmosfære.
Området omkring Christianslund 11 er indbegrebet af Birkerøds naturskønhed og harmoni. Her kan du nyde rolige gåture i det om­kring­lig­gen­de landskab, besøge nærliggende parker eller nemt komme til byens centrum for shopping og sociale aktiviteter. Som prikken over i'et har du brugsret til din egen par­ke­rings­plads lige foran ejendommen. Denne andelsbolig på Christianslund 11 kombinerer moderne boligkomfort med naturskønne omgivelser, og her får du en unik mulighed for at skabe din ideelle livsstil.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
32703347
Boligareal
55 m²
Rum/værelser
2/1
Byggeår
2005
Energimærke
C
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
216 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød

Amtsvej 2, 3450 Allerød

327@edc.dk48 13 46 00