Andelsbolig fra EDC

Ulriksalle 91B

6270 Tønder

3/2 rum, 77 m²
Købsaftale underskrevet

Rækkehus til tosomheden i en hyggelig lille krog af Tønder

Måske er huset blevet for stort, efter børnene er flyttet hjemmefra, måske trænger I til lidt luftforandring. Her på Ulriksallé, i en lille lomme, finder I denne charmerende andelsbolig, der byder på de perfekte rammer for livet på den anden side af de 50. Huset fordeler sig over et soveværelse med indbyggede skabe og et ekstra værelse, hvor I kan indrette kontor, eller hvor børnebørnene kan overnatte, når de er på besøg. Lige overfor ligger badeværelset, mens I for enden ad gangen har den rummelige stue, der ligger badet i lys takket være den store terrassedør. Fra entréen har I direkte adgang til carporten og bilen, så I tørskoet kan komme fra A til B.

Udenfor venter en grøn oase med plads til afslapning på den sydvendte terrasse og til at sysle i haven. Her kan I tilbringe sommeren uforstyrret med én nabo til den ene side og områdets kolonihave til den anden. Haven er enkel at holde, så I kan bruge tiden på det, der betyder mest. Skulle I ønske at sætte jeres eget præg boligen, er der også muligheder for renovering, hvilket giver jer frihed til at skabe jeres drømmebolig.

Ulriksallé 91B ligger i en lille krog af Tønder, hvor samhørigheden i nabolaget står stærkt, og I hurtigt kommer jeres naboer ved. Fra matriklen er der let adgang til Vestre Omfartsvej og Markgade, som fører jer ind til bymidten og videre rundt i det smukke Sønderjylland. Området byder på alt fra stisystemer, der snor sig forbi legepladser, til kulturelle højdepunkter som den årlige Tønder Festival.

Fakta om Tønder (36.651 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.466 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.818 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.189 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
62706746
Boligareal
77 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
4.862 m²
Antal etager
1
Byggeår
1984
Energimærke
D
Liggetid
35 dage

Nyttige links

Jeg vil så gerne hjælpe dig!

Det irriterer mig et hus bliver sat til salg uden vi er blevet spurgt. Det vil jo være naturligt, når vi nu sælger de fleste boliger inden for kommunegrænsen...

EDC Vesterholm ApS

Kogadecentret, Kogade 2, 6270 Tønder

627@edc.dk74 72 61 88