Andelsbolig fra EDC

Bryggerhaven 4

6440 Augustenborg

3/2 rum, 95 m²
Købsaftale underskrevet

Velbeliggende andelsbolig centralt i Augustenborg by med kort afstand til alt

Her er én af de få muligheder for at erhverve en af de attraktive andelsboliger på Bryggerhaven i Augustenborg. Boligerne med den centrale beliggenhed midt i Augustenborg by er opført i 1997 og er på 95 m2. Til boligen hører både carport, udhus og dejlig have med større terrasseafsnit.
Boligen er et kva­li­tets­byg­ge­ri, hvilket bl.a. boligens flotte Energimærke ”B” er et udtryk for.
Boligens planløsning giver maksimal udnyttelse af boligarealet og her får man ingen spildplads, men gode værelse og opholdsrum.
Boligen indeholder bl.a. Entré med adgang til separat spisekøkken med spiseplads. Desuden er der adgang til 2 store værelser, samt gen­nem­gangs­bryg­gers og stort badeværelse med bruseniche i en god størrelse. Derudover har boligen stor vinkelstue med mange møb­le­rings­mu­lig­he­der og med udgang til terrasseafsnit og haven.
Bryggerhaven er en veldrevet og velfungerende ejerforening med styr på økonomien og et godt fællesskab andelsejerne imellem. Den attraktive og centrale beliggenhed i Augustenborg by gør, at her bliver folk boende længe.
Her får man gåafstand til det meste i dagligdagen, uanset om man ønsker ind­købs­mu­lig­he­der, fritids-faciliteter, natur i den smukke Augustenborg Slotspark eller vand ved lystbådehavnen, så får man her på Bryggerhaven det hele i nærmiljøet og i gåafstand.
Kort fortalt – her får man en andelsbolig med en attraktiv beliggenhed, en yderst veldisponeret bolig, alt sammen til en lav boligafgift. Her er det billigere at eje end at leje!

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Bryggerhaven 4 i Augustenborg

Når du køber en andelsbolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Sønderborg (74.233 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.870 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.870 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.079 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,4

Oplysninger

Sagsnr.
64203478
Boligareal
95 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1997
Energimærke
B
Liggetid
26 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Gregers Hansen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mgh@edc.dk61 67 15 5358 58 78 53EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Augustenborg Landevej 1, 6400 Sønderborg

642@edc.dk74 12 01 01