Andelsbolig fra EDC

Kogsgårdsvej 4

6980 Tim

315.000 kr.

3/2 rum, 76 m²
Nyhed

Til jer der gerne vil bo godt, billigt og nemt!

Billig og godt beliggende andelsbolig i gældfri og velfungerende forening.
Boligen er centralt beliggende i Tim i et roligt kvarter på stikvej, som er lukket for gennemkørsel. Med den centrale beliggenhed er man tæt på bl.a. Dagli´ Brugsen, hvor man kan gøre sine daglige indkøb.

Nem og overskuelig have, som har en tilpas størrelse. Endvidere er boligen beliggende ud til et grønt område mod vest, som giver rolige omgivelser og dette kan bl.a. nydes fra terrassen mod syd eller fra den overdækkede terrasse mod nord med morgen- og aftensol.

Boligen er indrettet med stor entré med god garderobeplads, lyst badeværelse med gulvvarme, vaskesøjle og bruseniche, stort soveværelse med 3 skabe og udgang til den overdækkede terrasse, et godt værelse, lyst køkken, vinkel stue med flot Pergo gulv og
udgang til den overdækkede terrasse.

Desuden stor carport og integreret udhus (isoleret) med plads til opbevaring. Boligen opvarmes med el, men der er mulighed for etablering af fjernvarme.

BEMÆRK den billige ydelse.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Saaby

Ejendomsmægler, MDE

sosa@edc.dk24 23 54 64EDC Ringkøbing