Andelsbolig fra EDC

Mimersvej 42, Nørlem

7620 Lemvig

925.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Andelsbolig – veludnyttet enderækkehus med flot udsigt

På Mimersvej i Lemvig Øst udbyder vi dette veludnyttede enderækkehus. Huset har status af andelsbolig, og med 110 m² kombinerer boligen sin brede appel med en overkommelig størrelse. Bedst af alt får du én af vejens bedste adresser, som udløser en flot udsigt ned over vigen.

Der er allerede mange fordele ved andelsboliger, og med en veldrevet forening i ryggen ved du, at der er styr på tingene. Foreningen har en sund økonomi, mens man i praktisk regi også sørger for at holde de fine fællesarealer pæne. Din egen bolig blev opført i 1984, og ligesom foreningens øvrige enheder har man prioriteret gode, solide materialer med begrænset vedligehold.

Selve boligen kan nemt friskes op, og prioriterer du nogle indsatsområder, kommer du hurtigt på plads. Med tre værelser får du det bedste ud af pladsen, og boligen kan desuden henvende sig til både yngre købere og mere modne segmenter. Værelserne ligger i en samlet afdeling, hvor du også finder boligens badeværelse.

I modsatte side indgår køkkenet og stuen i et åbent opholdsmiljø, og selv på egen hånd har køkkenet en størrelse, der gør rummet til mere end et madværksted. Du kan indrette afdelingen med et stort spisebord, mens det tilstødende bryggers kan indrettes med va­ske­fa­ci­li­te­ter.

Du får en lille carport samt en fin, nem forhave, og fra stuen har du udgang til en vestvendt terrasse, hvor udsigten for alvor kan nydes. Der går sti ned til byen, men sætter du retning mod de åbne vidder og det kuperede landskab ud mod Kabbel, har du noget af Lemvigs fineste natur lige uden for døren.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter - Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt - En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

EDC Lemvig arrangerer med glæde en fremvisning, og har du supplerende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105481
Boligareal
110 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
1984
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.178 kr.
For­brugs­af­hæn­gig forhold
715 kr.
Teknisk pris
2.125.444 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
196 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00