Andelsbolig fra EDC

Østergårdsvej 278D

8355 Solbjerg

3/2 rum, 90 m²
Solgt

Hyggelig andelsbolig - nyistandsat - klar til indflytning

Denne fantastiske enderække-andelsbolig i et plan, i hjertet af Solbjerg, vil helt sikkert appellere til seniorer, men er i den grad også velegnet til den lille familie. Beliggende i et attraktivt område med et velfungerende naboskab og nærhed til en af flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker, har boligen en uovertruffen beliggenhed.

Boligen er omhyggeligt nyistandsat med en frisk omgang maling samt nyslebet gulve. Det rummelige køkken er udstyret med pæne, lyse elementer og har endda mulighed for at have en lille spiseplads, hvor måltiderne kan nydes.

Stuens størrelse og imødekommende indretning gør den ideel til møblering og indretning efter beboernes ønske. Her vil man kunne nyde det naturlige lysindfald fra vin­du­eskar­nap­pen og have direkte udgang til den hyggelige, lille sydvestvendte have/terrasse.

Boligen rummer desuden et stort soveværelse med imponerende skabsvæg med skydedøre samt et ekstra værelse, som kan bruges til et kontor, et gæsteværelse eller et børneværelse.

Praktisk fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus, fint bademøbel samt vaskesøjle.

Entréen byder velkommen med god plads til garderobe og opbevaring, så man kan opretholde en ryddelig og organiseret bolig.

Til boligen anvises et skur/udhus og der er også adgang til en fælles par­ke­rings­plads til beboerne.

Området omkring boligen er simpelthen skønt med en lille sø og et stisystem, der fører til det meste af Solbjerg. Mulighederne for en gåtur og na­tu­ro­p­le­vel­ser - også ved Solbjerg Sø, er mange ved denne bolig. Med alt dette i mente, er boligen klar til indflytning, så man kan begynde at nyde alle de fantastiske kvaliteter, den har at byde på.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
83102389
Boligareal
90 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2004
Energimærke
C
Liggetid
47 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tom Holst

Indehaver/Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

th@edc.dk40 18 53 75EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

EDC AROS, Tranbjerg - Solbjerg

Tranbjerg Hovedgade 58, 8310 Tranbjerg J

831@edc.dk86 72 00 88